Internationale Eisenwarenmesse 2020

Internationale Eisenwarenmesse 2020

De Eisenwarenmesse in Keulen biedt bezoekers een groot aanbod van trends en nieuwe producten op het gebied van gereedschappen. De categorie­-indeling van het ruime beursaanbod is in hoofdlijnen: gereedschappen, industriële benodigdheden, bevestigingsmaterialen en doe-het-zelf. Wat zijn de highlights van deze altijd drukbezochte Eisenwarenmesse tijdens de eerste vier dagen in maart? MIX blikt vooruit.

Automatisering en digitalisering krijgen momenteel volop aandacht bij bedrijven in de ijzerwarenindustrie. De term ‘Industrie 4.0’ is dan ook inmiddels stevig ingeburgerd in de industrie. Deze digitalisering houdt in dat bedrijven steeds meer werken aan het verbinden van de complete industriële waardeketen: van de orderinvoer tot het bestellen van goederen en van de productie tot de logistiek. Alle fabrikanten, toeleveranciers en klanten zijn geïntegreerd in dit virtuele netwerk.

Het Cordless Alliance-systeem
Dat netwerken doen bijvoorbeeld dertien leveranciers van elektrisch gereedschap met het Cordless Alliance-systeem (CAS). Bij deze van origine Metabo-technologie wordt gebruik gemaakt van dezelfde interface. Het voordeel voor

Advertentie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief