Online op zoek naar airco’s

Online op zoek naar airco’s

Vrouwen bloot, handel dood. Dit oude spreekwoord gaat niet op voor airco’s. Zeker wanneer het warmer wordt, stijgt de vraag bij consumenten naar deze verkoelende apparaten. Daarbij start de zoektocht naar producten ook online. In deze rubriek laat vergelijkingssite Kieskeurig.nl de cijfers achter de trends zien. Naar welke airco is een consument op zoek voor de warme maanden?

Op Kieskeurig.nl vergelijken Nederlandse consumentenproducten, prijzen en winkels met elkaar. De website telt 170.000 unieke bezoekers per dag, waarvan 92% een aankoopintentie heeft. In deze rubriek deelt Kieskeurig.nl cijfers over de zoek- en koopintentie van de Nederlandse consument. In dit nummer: airco’s.

De’Longhi op eerste plaats bij populaire merken
Belangrijke filteropties binnen de groep airco’s zijn: geschikt voor ruimte tot, het geluidsniveau, het type, de verschillende opties, het koelvermogen en het merk. “De onderstaande clickshare-percentages laten zien hoe populair een merk is binnen de periode van 1 mei tot en met 31 juli 2019 op Kieskeurig.nl”, legt category -manager

Advertentie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief