Hornbach beukt er in

Hornbach beukt er in

Afgelopen zaterdag beukte Hornbach er in met een aggressieve prijsvergelijking achterop het sportkatern van de Telegraaf op zaterdag.

Praxis maakt deze week TV-reclame voor klusworkshops in plaats van voor kortingsbonnen. En Gamma maakte zijn nieuwste electronische folder juist minder prijsaggressief en ging meer op de informatie- en inspiratietoer. Maar de reactie van Hornbach is er een op Gamma's 'Kom-in-actie-weken'. 

In een rechtstreekse confrontatie met die massamediale campagne van Gamma zet Hornbach de aanbiedingen uit de Gamma-krant 1:1 naast de eigen 'elke-dag-lage-prijzen'.

MIX-hoofdredacteur Marc Nelissen reageerde op Linkedin met "Ai, dat doet zeer. #confrontatie". Waarop Hornbach-directeur Evert de Goede zei: "Niets meer dan de waarheid, Marc".

Op de wantrouwende vraag of Hornbach de prijzen misschien nog aangepast heeft vóór de advertentie, meldt een woordvoerder:  "Nee natuurlijk niet. We zaten met één prijsje te hoog. Dat laten we ook zien. Op basis van onze laagste-prijs-garantie betalen we dat verschil grif terug, plus 10% extra."

Advertentie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief