Nationale DHZ Sessie
21
jun

Nationale DHZ Sessie

Locatie

Pathé, Utrecht Leidsche Rijn

Programma

MIX’ Nationale DHZ-Sessie 2023

 

MIX’ Nationale DHZ Sessie van 2023 biedt een top-netwerk én een collage van actualiteiten. Eindelijk weer!

Maarten Bouwhuis (o.a. BNR Nieuwsradio) leidt je langs elektronica-retailer Dik Pijl van Expert Groep, die vertelt over de manier waarop zijn franchisenemers standhouden in een zéér competitieve markt. Robert Rooderkerk van Rotterdam School of Management mixt zijn wetenschappelijke inzichten over retail-operations met observaties op gebied van omnichannel-retailing. Carmen van de Beek van Peer Panels geeft de nieuwe generatie klusconsumenten het podium . En… met Jim Inglis heben we een ‘special guest’ uit de internationale wereld van DHZ-retail. Jim was jarenlang topman van wereldmarktleider Home Depot en vertelt ons alles over het belang van een ijzersterke bedrijfscultuur.

Woensdag 21 juni 2023 – Pathé Theater Utrecht – van 12:00 tot 18:00 uur

DE NIEUWE GENERATIE

Carmen van de Beek, Peer Panels

Klussen jongeren nog wel? Kunnen ze het überhaupt? Vinden ze het leuk? Of besteden ze het liever helemaal uit. En waar doen ze hun aankopen? In welke winkels? Offeh… winkels? Carmen van de Beek van Peer Panels rafelt het voor je uit en brengt de confronterende resultaten op het podium van de Nationale DHZ Sessie.

KRACHT VAN ONDERNEMERSCHAP

Dik Pijl, Expert Groep

De markt voor consumentenelectronica is zeer competitief. In concurrentie met giganten als Mediamarkt en veel online aanbod doen de ondernemers van Expert Groep het wonderwel goed. Welke slimme mix van e-commerce, persoonlijk contact en lokaal ondernemerschap zij gebruiken? Dat gaat Expert-directeur Dik Pijl ons uitleggen.

DE DUIVEL IN DE DETAILS

Robert Rooderkerk, RSM

Als operations-expert weet Robert Rooderkerk van Rotterdam School of Management waar de knelpunten zitten. En de kansen. Hij kent DHZ-retail van heel dichtbij en neemt ons mee in ontwikkelingen achter de schermen in diverse retail-sectoren. Van de winkelvloer tot aan omnichannel en van beleving tot en met samenwerking met fabrikanten.

* Jim Inglis, ex-Home Depot

Op basis van zijn ervaring bij Home Depot schreef Jim Inglis een indrukwekkend retail-handboek 'Breakthrough Retailing'. Maar op MIX' Nationale DHZ Sessie vertelt hij via een live videoverbinding vanuit Atlanta over Bedrijfscultuur als winnende sucesfactor voor retailers in het algemeen en voor Home Depot in het bijzonder. Ook vertelt hij over de bijzondere kracht van omnichanel-retailers in DHZ vergeleken met pure-players in bricks of clicks. En hoe cruciaal – opnieuw – een sterke Bedrijfscultuur is voor de fysieke winkel in dat omnichannel-speelveld.

DHZ-Sessie: beproefd recept

De Nationale DHZ Sessie is hét netwerkevent voor de DHZ-sector. In Pathé Leidsche Rijn Utrecht komen meer dan 175 toppers uit DHZ-retail en-industrie bij elkaar. Dit middagcongres biedt volop gelegenheid om te netwerken, en heel veel inspiratie en stof tot praten.

De Nationale DHZ Sessie van 2023 volgt het beproefde recept:

  • Een informele inlooplunch
  • Ruim 175 toppers uit DHZ-retail en de toeleverende industrie
  • Een mooi programma vol actualiteit en inspiratie
  • Een ruime pauze en een mooie netwerkborrel

PS-1: sommige deelnemers van de (geannuleerde) DHZ-sessie vaa 2020 hebben nog entreekaarten tegoed. We sturen hen uiterlijk medio maart bericht.

PS-2: Schrijf gerust in. Annuleren kan kosteloos tot en met 21 mei. Daarna kunt u een vervanger in uw plaats sturen. Entreegelden voor de DHZ Sessie van 2020 worden niet gerestitueerd.

PS-3: Check deze berichten over eerdere Nationale DHZ Sessies.

Aanmelden

Middels onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor dit evenement.

Klopt dit niet?

Je e-mailadres. Je ontvangt hier ook de factuur op.

€ 275,00

Totaal excl. btw: