HG INTERNATIONAL

Welkom bij HG: uw partner in specialistische schoonmaakmiddelen.

Sinds 1969 is HG een vertrouwd Nederlands merk dat uitblinkt in effectieve reinigings- en onderhoudsproducten.

Met meer dan 300 specialistische producten beloven wij de consument een oplossing voor elk reinigings- en onderhoudsprobleem in en rondom het huis. Of het nu gaat om de keuken, badkamer, vloeren, ramen of specifieke materialen, onze reinigers zijn zeer effectief en uiterst veilig voor de ondergrond.

Onze inzet gaat verder dan producten alleen. Overal waar de consument komt, ziet hij HG. Die aanwezigheid op point-of-sale, gekoppeld aan onze massieve reclamecampagnes op tv en andere kanalen in een 360-graden-mediamix maakt de cirkel rond.

Met een stevig 'Brand Block' van de HG producten passend bij uw winkel als basis voor een Perfect Store-aanpak, voortdurende innovatie en aandacht voor de juiste promoties, plaatsingen, effectieve shoppercommunicatie en een heuse buitendienst van lokale accountmanagers, biedt HG de DHZ-retail een wereld aan omzetkansen met aantrekkelijke marges en aanzienlijk groeipotentieel.

In de laatste 5 jaar is onze omzet met bijna 60% gegroeid. Daarnaast is HG in het DIY-kanaal al jaren toonaangevend en absoluut marktleider. Maar we stoppen niet. Onze visie omvat het veroveren van de Europese markt en leidend zijn als dé Europese marktleider in specialistische schoonmaakmiddelen. Met strategische overnames van Blue Wonder en Ecozone, duurzame productontwikkeling en de overgang naar co-manufacturiers, zijn we klaar voor de toekomst.
We gaan voor continuïteit. Daarom zijn wij te allen tijde op zoek naar strategische samenwerkingen.

HG staat daarmee klaar voor u, om ons partnership succesvol vorm te geven.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee