Hoenderdaal Fasteners

Hoenderdaal Fasteners is ontwikkelaar, importeur, groothandel en exporteur op het gebied van bevestigingstechniek. We zijn een toonaangevend en groeiend familiebedrijf dat is opgericht in 1966. We zijn dé schroevenspecialist van Nederland. Onze grootste merken zijn Dynaplus®; de kwaliteitsschroef voor de vakman, en Rotadrill® de schroef met de rode punt voor de klusser. 

Hoenderdaal staat bekend om slimme shopconcepten. We denken graag mee over een succesvol bevestigingsmaterialenschap in de winkel en hebben hiervoor diverse eigen merken en private labels en bouwen zo een optimaal assortiment met mooie winkelpresentaties. Merken als Proftec, Blackline, Homefix, Dak&Gevel en Topdrill komen allemaal bij ons vandaan of neem bijvoorbeeld ons unieke Grab&Fix concept voor de losse verkoop van bevestigingsmaterialen met een slimme weegschalen.

In ons 9.500 vierkante meter grote logistieke centrum in Veenendaal is een enorme voorraad bevestigingsmaterialen te vinden. Daarmee beleveren wij dagelijks toeleveranciers in de bouw-, industrie- en dhz-sector in zowel binnen- als buitenland. 

We leveren ruim 10.000 verschillende soorten bevestigingsmiddelen direct uit voorraad, en geven deze goederen zo efficiënt mogelijk door in de keten. We gaan voor de hoogste kwaliteit en servicegraad, tegen de beste prijzen. Hiervoor hebben we een lage kostenstructuur met efficiënte processen en slimme geautomatiseerde systemen. 

We leveren, en zijn daarmee; ''bevestiging van kwaliteit''. Kwaliteit is erg belangrijk in bevestigingstechniek; met onze producten hangt, zit of staat bijna de hele wereld aan elkaar vast. Wij helpen zoveel mogelijk mensen makkelijker en beter bouwen met onze schroeven. Die we zelf ontwikkelen in ons eigen schroevenlab.  

Hoenderdaal Fasteners is al meer dan 55 jaar een betrouwbare partner in bevestigingstechniek. 

Merken: Dynaplus, Rotadrill

Schroeven voor de vakman: Dynaplus®

Dynaplus® is een professioneel Nederlands schroevenmerk. De kwaliteitsschroeven zijn ontwikkeld voor de vakman en zorgen voor optimaal schroefgemak. Het zijn schroeven met karakter; waar je opvallend eenvoudig mee kan werken door een zeer lage indraaiweerstand. Je moet er snel, eenvoudig en veilig mee kunnen werken én ze moeten optimaal functioneren in verschillende soorten bouwstoffen. Dát zijn de kenmerken van Dynaplus®. Met het brede assortiment verschillende soorten schroeven heb je met Dynaplus® altijd een passende schroef voor elke klus! 

Dynaplus® is het A-merk van schroevenspecialist Hoenderdaal Fasteners. Doordat we de schroeven in Nederland ontwikkelen kennen de toepassingen, de bouwstoffen en de behoeftes van de profgebruiker in de markt. In ons eigen schroevenlab in Veenendaal zijn wij continu bezig met de ontwikkeling van nog betere schroeven. Wat wij in productie brengen is uitvoerig getest en gegarandeerd geschikt voor duurzaam gebruik in de praktijk.  

https://www.dynaplus.nl

Moeiteloos schroeven met de rode punt: Rotadrill®

Rotadrill® is al meer dan 50 jaar hét A-merk schroeven van de Nederlandse en Belgische klusser. De gepatenteerde unischroef met de rode punt zorgt voor optimaal schroefgemak. Het rode puntje is een uniek smeermiddel dat ervoor zorgt dat de schroef zeer gemakkelijk indraait in verschillende bouwstoffen. 

De schroef met de rode punt kent vrijwel iedere klusser. Rotadrill® is de enige schroef ter wereld die aan de schroef zelf herkenbaar is. De schroef met de rode punt is door ons gepatenteerd, waardoor er geen andere schroeven met rode punten in de wereld te vinden zijn.  

De kunststof kwaliteitsverpakkingen zijn hersluitbaar, waterdicht en transparant. De schroeven zijn goed zichtbaar, zo vind je gemakkelijk het juiste product voor jouw klus, zowel in de winkel als tijdens het klussen. Door het grote assortiment is er altijd een passende schroef voor jouw klus. Door gebruik van verschillende kleurindicaties op het gele label zie je snel het onderscheid in de verschillende soorten schroeven die we hebben en ontstaat er een heldere segmentatie per soort in het schroevenschap. 

https://www.rotadrill.nl

Zoeken naar de juiste schroef of plug vergt zorgvuldige navigatie van klant

Een gemiddelde bouwmarkt presenteert een forse, misschien wel overweldigend aanbod bevestigingsmiddelen. De consument zonder rijke kluservaring zal moeite hebben om het meest geschikte product te vinden. Hoe ondersteunen bouwmarkten zijn zoektocht naar de meest ideale oplossing? En wordt de retail daarbij tevens ondersteunt door de industrie om meer transparantie in het schap te krijgen? 

03 januari 2024

ASF FischerArtikelenBevestigingsmidelenFischerhoenderdaal

Klant verwacht optimale convenience bij vinden van bevestigingsmiddelen

Het assortiment bevestigingsmiddelen is net zoals het overige aanbod door een opvallend coronajaar gegaan. De shopper journey in de fysieke winkel wordt vooral gedreven door het wegnemen van hindernissen: zeker onervaren klussers willen vlot de juiste oplossing binnen handbereik. Hetzelfde geldt voor online aankoop, hetgeen ook betekent dat de merkbeleving aan belang wint. Losse online verkoop van schroeven of pluggen bijvoorbeeld blijft een uitdaging, maar er liggen kansen voor cross selling-oplossingen.

10 december 2021

hoenderdaalSpaxASF FischerArtikelenBevestigingsmiddelenFischerdynaplus
Close-Up

Hoenderdaal ontwikkelt door

Wie aan oplossingen in bevestigingen denkt, komt uit bij Hoenderdaal Fasteners. Het bedrijf blijft door ontwikkelen, bijvoorbeeld met de recent verbeterde Dynaplus vlonderschroef Xtreme. En ook intern, want met de komst van een nieuwe commercieel directeur gaat het bedrijf de volgende stappen zetten.

28 maart 2019

vlonderschroef Xtremehoenderdaalclose-ups

Schroeven voor Afrika

Hoenderdaal Fasteners speelde op vijf december voor Sinterklaas door tien pallets oude voorraad blisterverpakkingen met Rotadrill-schroeven aan Stichting Gered Gereedschap te sturen.

09 december 2014

Nieuwsbart veldhuizenhoenderdaaldynaplusrotadrillgered gereedschapschroeven
Pagina 1 van 1

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee