Super Cleaners

Het totaalconcept

SuperCleaners RETAIL is het totaalconcept voor de échte klusser en vakman. Met de professionele onderhoud- en reinigingsproducten klaar je elke klus! SuperCleaners is modern, proactief, en distancieert met de traditionele leveranciers. Als inkoper, marketeer of winkelier zal je unieke voordelen ervaren met ons concept. Lees hieronder meer.

Onze 4 beloftes aan de dealers:

 • Selectieve distributie
 • Een compleet en compact schap
 • Professionele kwaliteit
 • Maatwerk marketing

Selectieve distributie

Door selectieve distributie is het assortiment van SuperCleaners alleen bij DIY-retailers en bouwgroothandels te vinden. Dit biedt de winkelier onderscheidend vermogen, een een uniek assortiment en simpelweg meer herhalingsaankopen in vergelijking met de huidige grote leveranciers van schoonmaakproducten.

En net zo belangrijk; wij hebben geen eigen distributie/verkoop aan eindgebruikers! Alle handels naar de klusser en/of vakman loopt exclusief via onze dealers.

Compleet en compact

De producten van SuperCleaners zijn multifunctioneel. Daardoor kan één product van SuperCleaners de oplossing voor meerdere vervuilingsproblemen bieden. Geen 13 vloerreinigers, maar gewoon 1 universele vloerreiniger. Hierdoor heb je met een beperkte schapruimte maximaal rendement.

Professionele kwaliteit

Onze tagline is ‘’ dé professionele oplossing! Maar wat is er dan zo bijzonder aan de SuperCleaners kwaliteit?
Alle producten zijn van origine ontwikkeld voor de vakman en toepassing in industrie, bouw en heavy duty. Alle producten bevatten een aantoonbare hoger percentage actieve grondstof. Het resultaat is de garantie op de beste kwaliteit. En natuurlijk, ook al lopen we er niet mee te koop, worden alle producten ontwikkelt a.d.h.v. onze eigen opgelegde hoge milieu-eisen!

Maatwerk marketing

Wat ons echt uniek maakt? Een outstanding activitatiecampagne bij de introductie in jouw shop! Geen massamarketing, geen afgetrapt lokaal foldertje, maar een doordachte (online)marketing campagne gericht op maximale verkoop voor jou. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van marketingcampagne, die wij geheel verzorgen? We staan klaar voor je!

Close-Up

SuperCleaners: “De markt is klaar voor een sterk alternatief”

Het zijn mooie tijden voor SuperCleaners. Met inmiddels ruim duizend verkooppunten in de dhz-retail en bouwgroothandel willen ondernemers Martijn van Aalst en Michael Janssens de volgende grote stap zetten. “De markt is klaar voor een sterk alternatief naast het dominante A-merk onderhouds- en reinigingsproducten. Niet alleen de consument, maar zeker ook de dhz-ketens in Nederland en België.”

04 oktober 2023

close-upsSchoonmaakReinigingSuper Cleaners

Ook bouwmarkt claimt eigen plek in markt met reinigingsproducten

De markt van reinigingsproducten is sterk versnipperd. Producten zijn verkrijgbaar in tal van winkels en in tal van branches. Hoe zorgt de dhz-sector ervoor dat de bouwmarkt meer top of mind komt? En zit er een groeikans in de nieuwe, meer milieuvriendelijke alternatieven?

14 maart 2023

ReinigingArtikelenZepSuper CleanersHG
Close-Up

SuperCleaners Retail blaast frisse wind in de traditionele handel

Spreek je met Martijn van Aalst en Michael Janssens dan spreek je eigenlijk met twee bedrijven tegelijk. Want beide heren runnen het Online Performance Agency genaamd We Boost Brands én het reinigingsmiddelen-merk SuperCleaners. Met SuperCleaners brengen ze dhz-retail en de bouwgroothandel niet enkel een concept met reinigingsproducten- en onderhoudsproducten, maar geven ze een werkelijke BOOST met dit concept. Hoe? Door een assortiment van topkwaliteit, selectieve distributie, dealer-specifiek aanbod en een unieke marketing- en activatiecampagne per dealer.

09 november 2022

close-upsSchoonmaakReinigingSuper Cleaners
Pagina 1 van 1

Word abonnee

 • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
 • Ontvang onze email-nieuwsbrief
 • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
 • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
 • Geef 3 collega's een login cadeau
 • Een openbaar persoonlijk profiel
 • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
 • Reageren op artikelen
Word abonnee