AQUAPLAN

Met Aquaplan kan iedereen zijn huis en tuin verbeteren en beschermen.
Vochtproblemen, dakbedekking, isolatie, …
Al meer dan 30 jaar helpen wij graag onze klanten hun huis en tuin te beschermen!
Het is ons doel dat ook de doe-het-zelver het resultaat van de vakman evenaart.
Daarom begeleiden wij u van A tot Z en maken we zo elke klus eenvoudiger.
 
Beter beschermd met professionele kwaliteit
Je woning beschermen tegen vochtproblemen? Of je wooncomfort verbeteren?
Met een product van Aquaplan ben je altijd zeker van professionele kwaliteit.
Onze ervaring in de professionele bouwindustrie vertalen we steeds naar duurzame topproducten voor elke doe-het-zelver!
Daarbij denken we zoveel mogelijk circulair en milieuvriendelijk.
 
Je vindt Aquaplan overal
Met een product van Aquaplan kan je altijd snel aan de slag.
Je vindt onze producten zowel in doe-het-zelfzaken als online.
Zo is je klus altijd snel klaar!
 
Jouw ideale kluspartner
Bij Aquaplan helpen we je graag met raad en daad bij het beschermen van je woning.
 
Ga voor handige tips & tricks naar: www.aquaplan.com/inspiratie-blog

Close-Up

Aquaplan helpt bij verbeteren woning

Aquaplan biedt oplossingen om de levensduur van een huis te verlengen. Daarvoor biedt het merk producten voor vochtproblemen, dakbedekking en woningisolatie. Hun oplossingen zijn makkelijk in gebruik en van professioneel niveau. “We willen dat iedere consument de mogelijkheid heeft om zijn huis te verbeteren.”

15 april 2024

close-upsAquaplanIKO
Close-Up

Drie productinnovaties bij Aquaplan

Aquaplan biedt kwalitatieve producten voor het verbeteren en beschermen van huis en tuin. Vochtproblemen, dakbedekking en isolatie zijn de belangrijkste productgroepen voor het bedrijf dat deel uitmaakt van de Canadese IKO-group. “Als A-merk zijn we steeds op zoek om het leven van onze klant aangenamer te maken. Daarbij kijken we ook naar duurzaamheid. Voor 2023 introduceren we twee duurzame producten en komen we met een innovatief dakrandprofiel dat met glasvezel is versterkt.”

18 april 2023

close-upsAquaplanIKO
Close-Up

Aquaplan introduceert vier nieuwe producten

Aquaplan biedt kwalitatieve producten voor het verbeteren en beschermen van huis en tuin. Vochtproblemen, dakbedekking en isolatie zijn de belangrijkste productgroepen voor het bedrijf dat deel uitmaakt van de Canadese IKO-group. “Als A-merk zijn we steeds op zoek om het leven van onze klant aangenamer te maken. Daarvoor introduceren we nu vier handige, nieuwe producten.”

13 april 2022

IKOclose-upsAquaplanDakenWaterdicht

Dakisolatie prijkt bovenaan prioriteitenlijstje consument

Klimaatverandering, stijgende gasprijzen en isolatiesubsidies zetten de aandacht voor het dak op een almaar hoger niveau. Daar komt nog bij dat er een breed scala producten beschikbaar is om het dak verder te verbeteren. Niet alleen in termen van isolatiewaarde, maar ook wat onderhoud en levensduur betreft. Deze tendens speelt de producten voor dakverkoop duidelijk in de kaart. Zowel aan de kant van de industrie als aan de kant van de handel klinken er positieve geluiden wat dat betreft.

25 februari 2022

KnaufBoltonArtikelenDakenRubber SealSoudalAquaplan
Close-Up

Aquaplan: expert voor dakdichting en vochtbestrijding ontwikkelt door

Aquaplan biedt kwalitatieve producten voor het verbeteren en beschermen van huis en tuin. Vochtbestrijding, dakbedekking en isolatie zijn de belangrijkste productgroepen voor het bedrijf dat deel uitmaakt van de Canadese IKO-group. Door de introductie van Repair & Seal producten wordt het voor doe-het-zelvers makkelijker om kleine gebreken die kunnen leiden tot vochtproblemen te repareren. Tegelijkertijd introduceert Aquaplan Gevelimpregneer Crème, een bescherming tegen regendoorslag, waarbij één laag volstaat.

16 april 2021

close-upsAquaplanDakenIKO
Close-Up

“Nog meer conceptueel denken bij dakdichting en vochtbestrijding”

Aquaplan biedt kwalitatieve producten voor het verbeteren en beschermen van huis en tuin. Vochtproblemen, dakbedekking en isolatie zijn de belangrijkste productgroepen voor het bedrijf dat deel uitmaakt van de Canadese IKO-group. In deze Close Up zoomt MIX in op de productontwikkelingen en de trends die daarbij meespelen.

07 december 2020

close-upsAquaplanIKO

Dak op maat: snel, makkelijk en mooi

Met de Aqua-Pan metalen dakpanplaten plaatsen klanten snel en eenvoudig zelf een nieuwe, stevige en mooie dakbedekking. Het bestaande dak hoeft er niet eens af. Dat is plaatsen, schroeven en ... klaar. Dankzij een compleet concept van Aquaplan.

03 oktober 2019

Aquaplanadvertorialsadvertorial
Close-Up

Nieuwe oplossingen tegen vochtproblemen

Aquaplan biedt kwalitatieve producten voor het verbeteren en beschermen van huis en tuin. Vochtproblemen, dakbedekking en isolatie zijn de belangrijkste productgroepen voor het bedrijf dat deel uitmaakt van de Canadese IKO-group. Dankzij de introductie van drie nieuwe producten wordt het voor doe-het-zelvers makkelijker om muren nog beter bestand tegen vocht te maken.

19 februari 2018

close-upsAquaplan
Close-Up

“Nooit gezeur of gemieter”

Aquaplan is sinds jaar en dag een bekende leverancier. Niet per se de meest opvallende. Wel eentje die producten levert die je het hele jaar door kunt verkopen. In een categorie waar de prijzen – en de marge – nog tellen. Daar weet Jacob Passenier van Multimate Serooskerke alles van.

29 augustus 2016

close-upsAquaplan
Close-Up

“Wij beschermen het hele huis”

In een dalende markt wist Aquaplan te groeien in 2014. En ook voor 2015 biedt de fabrikant zijn dealers rooskleurige perspectieven. Mede dankzij een breder assortiment, nieuwe en innovatieve producten, een gloednieuwe huisstijl, verkoopbevorderende verpakkingen, betere schapnavigatie en gerichte consumentenreclame.

12 februari 2015

Aquaplanclose-ups
Pagina 1 van 1

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee