Met de Aqua-Pan metalen dakpanplaten plaatsen klanten snel en eenvoudig zelf een nieuwe, stevige en mooie dakbedekking. Het bestaande dak hoeft er niet eens af. Dat is plaatsen, schroeven en ... klaar. Dankzij een compleet concept van Aquaplan.

Een goed en gemakkelijk dak dat nog mooi is ook. Zo benadrukt Johan Hamelink, Account Manager bij Aquaplan, de esthetische waarde van Aqua-Pan. “De platen hebben een heel mooi dakpanfiguur in de juiste verhouding. Zo heb je op je huis een grote pan en op je schuurtje of je garage daarnaast een kleinere pan. Precies zoals architecten dat graag in verhouding tekenen.”

Drie stijlen
Aqua-Pan dakpanplaten zijn er in drie verschillende stijlen: Aqua-Pan Classic, Aqua-Pan Ebena en Aqua-Pan Gallo. Aqua-Pan Classic is een golvende pan met een eerder klassieke uitstraling. Ga je voor een moderne look? Dan zijn de vlakke pannen van Aqua-Pan Ebena iets voor jou. De golvende pannen van Aqua-Pan Gallo zorgen dan weer voor een zuiderse uitstraling. Bovendien vind je deze drie stijlen van dakpanplaten in meerdere kleuren.

Makkelijk
De Aqua-Pan metalen dakpanplaten hebben een oppervlakte van één vierkante meter. Door ze te laten overlappen, vormen ze een mooi egaal dak op maat dat gegarandeerd jarenlang waterdicht blijft.  De Aqua-Pan dakpanplaten zijn bruikbaar voor elk hellend dak met een minimumhelling van 10°.

UV-bestendig en geluidwerend
De platen zijn verzinkt en krijgen in hetzelfde proces een laag van granulaatkorrels. Daardoor worden ze UV-bestendig en geluiddempend. Eigenlijk op dezelfde manier als de klassieke leislag op traditionele pannen. En het mooie: je hoeft de platen nooit in te korten. Doordat ze identiek zijn, kun je ze eindeloos overlappen en dan heb je ook nog de speelruimte binnen de windveren. “Dat maakt de montage nóg gemakkelijker”, aldus Hamelink.

Compleet systeem
Over windveren gesproken. Die maken deel uit van het complete concept. Aqua-Pan is namelijk veel meer dan de platen alleen. Het is een compleet pakket van dakpanplaten, windveren, nokken, nagels en afsluitstukken. Op www.aquaplan.com vind je bovendien een handige productcalculator waarmee je snel en eenvoudig berekent wat je allemaal nodig hebt voor je project.

Volle ondersteuning
Dealers van de Aqua-Pan kunnen rekenen op allerlei vormen van ondersteuning, legt Hamelink uit. Zo zijn er displays, gevuld met de platen plus accessoires voor permanente of actiematige positie op de winkelvloer. Ook zijn er samples die naast het schap de varianten tonen. “Zo kun je als dealer bijvoorbeeld de twee hardlopers op voorraad nemen en de andere kleuren en stijlen laten zien met een maquette van samples van één pan.” Folders op maat en handige Youtube-­video’s die de hele verwerking uitleggen, maken de ondersteuning compleet.

“Zo helpen we onze dealers bij de verkoop van een concept waarmee de consument snel en gemakkelijk een goed én mooi dak kan aanbrengen. En da’s precies wat de klanten willen”, zegt Hamelink.

Aquaplan
D’Herbouvillekaai 80
2020 Antwerpen
+31 (0)16 846 81 46
www.aquaplan.com