TESA

Als multinational ontwikkelt tesa innovatieve tapes en zelfklevende productoplossingen voor verschillende industrieën, commerciële klanten en eindgebruikers. Er zijn al meer dan 7.000 tesa lijmoplossingen die het werk, de producten of het leven van onze klanten helpen verbeteren. Tegenwoordig ligt de focus op duurzaamheid en energiebesparende processen. tesa investeert in de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten en oplosmiddelvrije fabricageprocessen, evenals in het gebruik van hernieuwbare energiebronnen op haar locaties.
De mensheid produceert afval zonder aandacht voor de toekomst. Al enige tijd is tesa® - als een van de eersten in de branche voor lijmtechnologie – zich gaan concentreren op milieuvriendelijke kleefmiddelen. Het ecoLogo® assortiment biedt producten die aan de volgende belangrijke criteria voldoen: kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.


Tesa is actief in 100 landen en heeft fabrieken in Duitsland, Italië, China, de VS en binnenkort ook in Vietnam. Ongeveer driekwart van de omzet van de tesa Group wordt gegenereerd door toepassingen voor industrieën. Samen met haar internationale klanten ontwikkelt tesa innovaties die op product- en procesniveau op maat worden gemaakt. Er kunnen al meer dan 130 tesa-tapes in een elektrische auto worden geïnstalleerd en meer dan 70 in een smartphone. Ook in de drukkerij- en bouwsector dringt tesa voortdurend nieuwe segmenten en landen binnen met zijn speciale klevende tapes. Het bedrijf realiseert bijna een kwart van zijn omzet met producten voor eindgebruikers en professionele vakmensen. 300 toepassingen, zoals de legendarische tesafilm® plakband, maken het leven gemakkelijker of, als het om badkameraccessoires gaat, zelfs een beetje meer van deze tijd. tesa behoort tot 's werelds meest toonaangevende fabrikanten van lijmoplossingen. 

 • tesa B.V.
 • Stationsplein 3-1, 1211 EX Hilversum, Nederland
 • +31 35 625 0200
 • www.tesa.com/nl-nl
 • contact.nl@tesa.com

Merken: tesa, Powerstrips, Power.Kit,

Close-Up

tesa Insect Stop zorgt voor optimaal woongenot

De zomerperiode staat symbool voor zon, warmte en lekker lang licht. Deuren en ramen staan vaker open, waarbij insecten de woning binnen kunnen komen. Deze brommende vliegen, zoemende en stekende muggen en ander klein ongedierte zijn eenvoudig buiten te houden met de vliegenhorren van tesa. Naast bescherming voor ramen, deuren en lichtkokers biedt het merk ook speciale producten, zoals vliegenhorren voor dakramen en klamboes voor de slaapkamer.

05 juni 2024

close-upsTesaInsectenweringhorren
Close-Up

Tesa: snel en makkelijk wanddecoratie ophangen

Tesa plakspijkers zijn inmiddels een bekende en succesvolle verschijning in veel bouwmarkten. Tesa behaalt dan ook mooie resultaten met haar tSMS assortiment: het merk heeft maar liefst 66% marktaandeel binnen de categorie montagestrips (bron: Gfk 2022). Om deze categorie verder te verstevigen lanceert tesa in het voorjaar van 2024 een grootschalige mediacampagne. Deze wordt Europees uitgerold, waarbij er vanaf maart maar liefst ruim 2,2 miljard Europese consumenten bereikt worden.

11 december 2023

close-upsTesa
Close-Up

tesa kiest voor een duurzame toekomst

tesa gaat de duurzaamheid van hun producten flink vergroten. Dat heeft het merk zich zichzelf tot doel gesteld en hier werken zij dagelijks aan. Zo ontwikkelt het merk de komende jaren veel nieuwe producten die een duurzame bijdrage gaan leveren aan hun belangrijkste productassortimenten. Hierbij richt tesa zich op het terugdringen van niet- gerecyclede fossiele kunststoffen. Daarnaast gaan zij steeds meer gebruik maken van gerecyclede en biobased materialen.

26 oktober 2023

close-upsLijmen en kittenTesaTapes
Close-Up

Tesa breidt arrangement gelijmde badkameraccessoires verder uit

Gebruiksgemak is één van de grootste trends bij doe-het-zelvers. Tesa speelt hier slim op in met een nieuwe serie stijlvolle zelfklevende badkameraccessoires. De bevestiging van deze moderne range is eenvoudig omdat tesa een betrouwbare all-in-one lijmtechnologie biedt. Boren is dus niet meer nodig. Dankzij deze handige en stijlvolle kwaliteitsproducten maak je een badkamer in een handomdraai mooier en helemaal van nu.

01 juli 2023

close-upsSanitairTesa
Close-Up

Alternatief voor spijkers en schroeven

Met een concept van zelfklevende oplossingen brengt tesa het alternatief voor spijkers en schroeven. Het tesa Slim Montage Systeem: producten voor vier verschillende ondergronden, elk in verschillende gewichtsklassen. Gemakkelijk te monteren en even simpel en zonder sporen te verwijderen.

05 december 2016

close-upsTesaPowerstrip
Pagina 1 van 1

Word abonnee

 • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
 • Ontvang onze email-nieuwsbrief
 • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
 • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
 • Geef 3 collega's een login cadeau
 • Een openbaar persoonlijk profiel
 • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
 • Reageren op artikelen
Word abonnee