LEDVANCE

Met kantoren in meer dan 50 landen en bedrijfsactiviteiten in meer dan 140 landen is LEDVANCE een van ’s werelds toonaangevende producenten van algemene verlichting voor professionele gebruikers en eindconsumenten. LEDVANCE is in 2016 voortgekomen uit de business unit ‘General Lighting’ van OSRAM en biedt een compleet assortiment van LED armaturen voor een breed spectrum aan toepassingsgebieden, intelligente verlichtingsproducten voor smart homes en -gebouwen, een van de grootste LED lampenportfolio’s in de sector alsook traditionele lichtbronnen. 

Merken: OSRAM, LEDVANCE

Smart Home-assortiment landt in bouwmarkten

Smart Home is één van de grootste groeikansen in DIY-retail. Toch moet de branche attent blijven op andere kapers op de kust: de elektroretailsector en de installatiebranche zijn geduchte spelers wat dat betreft. Hoe kan de branche de huidige positie behouden en zelfs uitbouwen? Hoe wordt de sector daarbij geholpen door de industrie?

25 september 2023

LedvanceKlikAan KlikUitArtikelenCalexSmart HomeEglo
Close-Up

Ledvance: Matter maakt slimme verlichting makkelijker

Bij slimme verlichting moet een consument nu nog een keuze maken uit verschillende protocollen. Maar bij Ledvance verwachten ze dat dit snel verleden tijd kan zijn. De toonaangevende aanbieder van verlichtingsoplossingen heeft ook de keuze gemaakt voor Matter, waarmee slimme verlichting en smart-home technologie moeiteloos te combineren is. Begin 2024 wordt het assortiment slimme verlichting aangevuld met Matter-producten en nog een aantal andere nieuwigheden.

19 september 2023

verlichtingLedvanceSmart HomeElectraclose-ups
Close-Up

Ledvance biedt compleet assortiment smart home verlichting

Ledvance biedt meer dan 400 Smart+ producten, die te bedienen zijn met een app, je stem, een afstandsbediening of een bestaande lichtschakelaar. Het aanbod bestaat uit slimme verlichtings­armaturen voor indoor en outdoor, verschillende lichtbronnen (Classic, Spot, ledstrips) en een aanvullend assortiment, waaronder plugs en afstandsbedieningen. Met maar liefst drie protocollen biedt het merk enorme keuze­mogelijk­heden.

14 september 2022

LedvanceSmart Homeverlichtingclose-ups
Close-Up

Ledvance breidt Smart+ wifi verder uit

Met de toevoeging van ruim vijftig lichtbronnen en armaturen breidt Ledvance haar Smart+ gestuurde verlichtingsassortiment dit najaar aanzienlijk uit. Binnen die uitbreiding speelt een goede kleurweergave van de lichtbronnen een belangrijke rol. Daarnaast heeft de fabrikant het afgelopen jaar geïnvesteerd in een verlichtingsconcept voor verantwoord en gezond thuiswerken.

14 september 2021

close-upsLedvanceSmart HomeElectraverlichting
Pagina 1 van 1

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee