WEBER BEAMIX

Met meer dan 125 medewerkers en vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Gorinchem kent Weber Beamix sinds 1965 een rijke historie als toonaangevend producent & leverancier aan de woning- & utiliteitsbouw, de industrie en de civiele bouw. Weber Beamix maakt sinds 2008 deel uit van Saint-Gobain, de grootste en oudste producent en distributeur van bouwmaterialen ter wereld.
Naast de bekende geel -groene bulksilo’s op de bouwplaatsen zijn onze producten in verpakte vorm in de bouwmaterialenhandel en de Doe-het-Zelf te vinden. 
Bij Weber Beamix streven we ernaar om een totaalpakket te bieden voor elke klus. Zo bieden we met onze merken Weber en Weber Beamix diverse producten op het gebied van onder andere tegelen, beton, waterdichting, metselen en tuinprojecten. 

Merken uit portfolio

  • Weber
  • Weber Beamix
Close-Up

Twee nieuwe duurzame voegzanden in assortiment Weber Beamix

“Klaar voor verdere groei binnen retail.” Het tuinassortiment van Weber Beamix is al vele jaren via doe-het-zelfzaken in de Benelux verkrijgbaar. Voor deze en andere retailpartners zocht de producent nog naar aanvulling van het productgamma. “Die uitbreiding hebben we gevonden met de twee nieuwe duurzame voegzanden, die we in maart op de markt hebben gebracht”, zegt Heleen Voskuil, channelmanager Retail Benelux.

21 juni 2023

SierbestratingVoegzandWeber Beamixtuinclose-ups
Close-Up

Weber maakt de tegelklus makkelijker

Tegelen is voortaan écht een klus voor de doe-het-zelver. Consumenten zijn een beetje terughoudend, terwijl dat echt niet meer hoeft. Dankzij de know-how en technologie uit het professionele assortiment maakt wereldwijde marktleider Weber de tegellijmen voor de consument namelijk veel makkelijker te verwerken. En het mooie? Die nieuwe producten zijn inmiddels geruisloos alle dhz-winkels ingestroomd en de promotie staat in de startblokken, dus staan alle seinen op groen voor meer succes in de tegellijmen.

19 september 2022

TegellijmenTegelsLijmenWeber Beamixclose-ups
Close-Up

Bouwspecialisten verkopen méér (video)

Getraind personeel weet meer. Het is zelfverzekerder en verkoopt daardoor beter. Dat dat zo werkt bewijst Weber Beamix met de training tot bouwspecialist.

30 november 2016

IsoverGyprocWeber BeamixBeamixtrainingpersoneelclose-ups

Beamix kiest stroomversnelling

Samen met drie zusterbedrijven uit de Saint-Gobainfamilie werd Weber-Beamix lid van de Stroomversnelling.

14 december 2015

Weber BeamixSaint GobainNieuws

Beamix in EH&T

Saint-Gobain Weber Beamix is wederom een partnership aangegaan met Eigen Huis & Tuin. Dit betekent dat dit seizoen weer verschillende producten van Weber Beamix in de uitzendingen op RTL4 te zien zijn.

22 november 2015

NieuwsWeber Beamix
Pagina 1 van 1

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee