Thuisin is de VBS-formule van franchisegever Comafin.

De formule kent meest zelfstandige winkels, maar ook diverse shop-in-shops. De formule kent meest zelfstandige winkels, maar ook diverse shop-in-shops. Thuisin is via franchisegever Comafin een zusterformule van Aanhuis, de Woonspecialist en Onlineverf.nl.

Kerngegevens
Formulenaam: Thuisin
Organisatievorm: Franchise
Franchisegever: Comafin
Aantal winkels NL: 45 (1-1-2023)

Interessante trefwoorden o.a.:
ThuisinComafin

Comafin sluit zich aan bij Nobel Capital

Nobel Capital verwierf eind 2023 een belang in Comafin, franchisegever van Thuisin, Aanhuis en De Woonspecialist. De huidige eigenaren onder leiding van Hugo Eijkelkamp blijven aan het roer, maar met de ondersteuning én know-how van de investeringsmaatschappij is de continuïteit van hun club gewaarborgd en kunnen ze hun voorsprong in de markt verder uitbouwen.

11 maart 2024

Mark BrouwerArtikelenHugo EijkelkampComafinThuisIn

Verdere groei voor Thuisin

Twee nieuwe leden en een overname binnen Thuisin: Pruysen Parket uit Dussen en S&O Dronten en een nieuwe eigenaar voor Thuisin Almere.

20 december 2023

ThuisInvestigingenexpansieComafinNieuws

Comafin sluit zich aan bij Nobel Capital

Nobel Capital verwerft per 1 december een belang in Comafin, franchisegever van Thuisin, Aanhuis en De Woonspecialist. De huidige eigenaren onder leiding van Hugo Eijkelkamp blijven aan het roer, maar met de ondersteuning én know-how van de investeringsmaatschappij is de continuiteit van hun club gewaarborgd en kunnen ze hun voorsprong in de markt verder uitbouwen.

01 december 2023

NieuwsAanhuisMark BrouwerWoonspecialist.nlHugo EijkelkampComafinThuisIn

Van Brederode opent tweede Thuisin

Thuisin van Brederode is een waar begrip op het gebied van totale woninginrichting en sterk in complete ontzorging voor de klant. En nu opent de onderneming een mooie, complete tweede winkel in Anna Paulowna.

19 september 2023

Van BrederodevestigingenexpansieThuisInNieuws

Retailers blikken vooruit op cijfers en trends in 2023

We staan op de drempel van het nieuwe jaar. Hoe is 2022 geweest? Wat zijn de vooruitzichten voor 2023? Qua omzetgroei en prijsstijgingen? Wat zijn de kansen? Waar liggen belemmeringen? Hoe gaat online? En wat doet Do It For Me? Dat vroegen we een aantal toppers uit dhz-retail.

05 december 2022

Corine DuchenneMark BrouwerAngela van DongenArtikelenHerwin OostConcept-companiesHans HortensiusRob van ProoijenWillie DekensComafin

Onlineverf opent in Utrecht

Onlineverf.nl opent een eigen winkel in Utrecht. Naast de webshop en de 15 servicepunten bij andere fysieke verfwinkels, is deze conceptstore de eerste eigen winkel.

25 januari 2022

NieuwsThuisInComafinOnlineverf

Thuisin heeft al afspraken staan

Bij Thuisin namen ze geen halve maatregelen. Voor dit weekend hebben ze al tientallen boekingen voor 'winkelen op afspraak' staan.

14 januari 2022

NieuwsThuisInCoronaLockdownWinkelen op afspraak

Van Wijk naar Thuisin

Vanaf januari 2022 sluit Woon- & verfspeciaalzaak Van Wijk in Tiel zich aan bij de Thuisin formule. Deze woonwinkel die zijn sporen al meer dan 15 jaar heeft verdiend in de regio Tiel zal door de samenwerking nog meer gebruik gaan maken van de marketingkracht die Thuisin biedt.

18 november 2021

ThuisInNieuwsComafin

Search Award voor Comafin

Comafin is door Google Nederland genomineerd voor een Dutch Search Award.

05 november 2021

NieuwsWoninginrichtingaanhuisOnlineverfComafinThuisInE-commerceOnline
Close-Up

Onlineverf.nl klaar voor verdere groei

Nadat Jan-Willem Harmsen en zijn team van Onlineverf.nl eind februari de nieuwbouw in Hengelo in gebruik namen, is de ondernemer nu druk met de nieuwe webshop. “Die gaat eind dit jaar live en dan zijn we helemaal klaar voor de verdere groei van Onlineverf.nl. Want dat is de ambitie voor de komende jaren: meer aangesloten winkels en meer online verkoop van verf en non-paint. Met als uiteindelijke doel tevreden klanten en altijd een aangesloten winkel in de buurt.”

30 oktober 2021

Jan willem HarmsenOnlineverfComafinVerfThuisInE-commerceWebshopclose-ups
Pagina 1 van 4

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee