Twee nieuwe leden en een overname binnen Thuisin: Pruysen Parket uit Dussen en S&O Dronten en een nieuwe eigenaar voor Thuisin Almere.

Al ruim 35 jaar is Pruysen Parket in Dussen een begrip in de wijde regio. Toonaangevend en gespecialiseerd in (parket-) vloeren. Per direct is Pruysen, met een grote eigentijdse, vernieuwde showroom én een compleet aanbod voor woninginrichting, aangesloten bij de Thuisin formule.
 
"Bij Pruysen regelen ze alles van A tot Z voor de klant, waarbij afspraak ook echt afspraak is", zegt Kees Verhoek, formulemanager Thuisin Franchise, "Dat is exact waar Thuisin ook voor staat. Eigenaar Leo van Houwelingen had de wens om het assortiment uit te breiden met luxe wandbekleding, raamdecoratie, gordijnen, kasten op maat en woonaccessoires. Daardoor werd vrij snel duidelijk dat Pruysen en Thuisin een uitstekende match is."
 
‘Wij leveren ambacht met aandacht. We zijn door de jaren heen al gewend om met echte kwaliteitsmerken te werken. Door de samenwerking met Thuisin versterken we dit want we voegen diverse mooie A-merken toe aan onze aanbod, zoals Allure kasten, Arte behang, Artex gordijnen en Luxaflex raamdecoratie’, zegt Leo van Houwelingen, eigenaar Thuisin Pruysen. ‘Met deze verbreding van ons assortiment, zijn wij van mening onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Bij ons kun je terecht voor advies, inspiratie, inmeten en monteren. Zo laten onze vakmensen een nog mooier resultaat achter als ze de deur achter zich dichttrekken!’

En ook in 'de polder' telt Thuisin nu een nieuwe winkel: S&O Dronten; specialist voor je complete woninginrichting. En ietsje verderop is Thuisin Heeman in Almere overgenomen door Marcel Grafhorst.