Innovadis

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten fabrikanten en handelsbedrijven groeien met strategische adviezen, PIM en B2B webshop oplossingen. Wij verbeteren de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je merk. Wij zijn de expert voor B2B commerce en portalen voor fabrikanten en handelsbedrijven.  

Digitaal zakendoen is niet de toekomst, dat is nu! 

Digitaal zakendoen is meer dan alleen een webshop; het is een manier van werken. De optimale samenwerking tussen digitale oplossingen en de mensen van je organisatie. 9 tot 5 is 24/7 geworden, de wereld ligt figuurlijk aan je voeten, maar hoe zet je de kracht van een website, shop of portaal optimaal in? Hoe zorg je dat deze naadloos aansluiten op je bedrijfsprocessen en belangrijker, je medewerkers en klanten? 

Wij hebben verstand van digital en van jouw B2B business 

Leveranciers van webshops, portalen en apps zijn er in overvloed. Wij maken het verschil door naast onze expertise op het vlak van digital, ook de taal van onze opdrachtgevers te spreken. Door onze focus op fabrikanten en handelsbedrijven zijn we in staat om je business ideeën te vertalen naar digitale oplossingen die bijdragen aan je resultaat.  

Uiteindelijk zijn investeringen in een webshop, portaal of app altijd terug te leiden naar twee business drivers; vergroten van omzet of het verlagen van kosten. Wij geloven dat de eerste stap altijd het centraal stellen van je doelgroep/gebruiker is. Het kennen van je belangrijkste doelgroepen en het begrijpen van hun behoeften is de sleutel tot digitaal succes. 

Merken: Jeveka, AXA Home security, Apollo Vredestein, De Klok Dranken, Strukton, Loxup, HMB, Warmgarant, Tuinvisie, Morssinkhof, Hoenderdaal Fasteners, Roba Metals, Nijhuis Bouw, Verhoeven, Nijburg, Hakron, van Wijhe

Giga online-groei Intergamma

Tijdens de Corona-weken groeide het online verkeer op de websites van Gamma en Karwei gigantisch.

09 september 2020

NieuwsGammaKarweiIntergammaWebshopOnlineartikeldataIngmar HensbergenAnouk BeerenInnovadis
Pagina 1 van 1

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee