Primaverde

 

Primaverde BV is distributeur van de merken PrimaCover, Ram Board, Curtain-Wall en FugenMeister. Onze producten zorgen voor een schone en veilige werkomgeving tijdens bouw, renovatie en onderhoud. Het assortiment van Primaverde wordt verkocht via de professionele vakhandel.

Voorkomen van schade

Bij Primaverde werken mensen met ervaring in bouw, renovatie en onderhoud. Vanuit de praktijk weten we dat het voorkomen van schade de eerste verdienste is bij de uitvoering van een project. Dat vraagt om betrouwbare oplossingen van hoge kwaliteit. Daarom investeren wij continu in innovatie en productontwikkeling. Met een enthousiast en deskundig adviseursteam is Primaverde de partner voor de vakhandel.

PrimaCover afdekvliezen, afdekfolies en stofdeuren

PrimaCover biedt een ruim assortiment afdekmaterialen voor het beschermen van vloeren, trappen, ramen en andere oppervlakken. Ook voor heel specifieke ondergronden en situaties. Naast afdekmaterialen zijn er ook stofdeuren van PrimaCover voor een betrouwbare stofdichte afscherming tijdens werkzaamheden.

Ram Board vloerbescherming voor bouwers

Ram Board is de supersterke no-nonsense vloerbescherming voor de bouwplaats. Ram Board is milieusparend, duurzaam en vormt een pantser voor elk oppervlak. Ook onder de zwaarste omstandigheden.

Curtain-Wall stofwandsystemen

Curtain-Wall modulaire stofwandsystemen stoppen de overlast van (fijn)stof, vuil en tocht tijdens werkzaamheden. Curtain-Wall is snel op te zetten in elke gewenste vorm en afmeting. Het systeem is keer op keer herbruikbaar en volledig uitbreidbaar.

FugenMeister kitgereedschappen

FugenMeister kitgereedschappen zijn onmisbaar in elke gereedschapskist. Zoals het Delta voegenmes voor het veilig verwijderen van oude kitvoegen. FugenMeister kunststof kitspatels met diverse hoeken, rondingen en afmetingen zorgen voor een professionele afwerking van kitvoegen en kitnaden.

Merken: PrimaCover, Ram Board, Curtain-Wall, FugenMeister

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee