TOUPRET BENELUX

De Franse groep TOUPRET is de uitvinder van kant-en-klare pleisterpoeders ter voorbereiding van muren sinds 1938 : een gebruiksvriendelijk en makkelijk proces van een pleister voor alle projecten.
 
Tegenwoordig is TOUPRET, dankzij zijn hoge normen en expertise, het referentiemerk voor professionals geworden, dat de meest deskundige en innovatieve oplossingen ontwerpt om de duurzame verbetering van muren en plafonds, binnen en buiten te ondersteunen en te garanderen.
Een assortiment pleisters en diensten aangepast aan alle gebruikersprofielen, van de meest beginnende tot de meest deskundige, om aan alle eisen te voldoen, van renovatie tot nieuwbouw. Poeder- en pastaplamuren voor elke behoefte :
 
Vullen – Uitvlakken – Dunpleisteren – Pleisters voor buiten – Oplossingen voor stukadoors en droge afbouwers – Speciale behandelingen – Plamuren voor hout
 
Ons bedrijf behoudt zijn leiderschap dankzij de constante kwaliteit van zijn producten, talrijke innovaties en een betrouwbare en efficiënte logistiek.
 
Het bedrijf TOUPRET is ISO 9001-gecertificeerd en vertrouwt op zijn historische knowhow en strenge methoden. De vervaardigde formules voldoen niet alleen aan de kwaliteitseisen, maar ook aan de geldende milieunormen, waardoor de gebruikers en de planeet worden beschermd en in stand gehouden.
 
De groep staat bekend om de kwaliteit van zijn producten en wordt ook geprezen om de prestaties van zijn diensten. Een team van deskundige technici is toegewijd aan het ondersteunen van ambachtslieden en distributeurs.

Merken uit het portfolio : Le Reboucheur, TX®120 Saneo®, TX®120 Project Light, Joint & Finish, Joint & Fill 45 Quickdry, Repar’Wood, Mur Ex, Airspray® Level, Airspray® Level & Finish.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee