Kobout


 
Kobout is sinds 1979 uitgegroeid tot een vooraanstaande totaalleverancier van bevestigingsmaterialen in Nederland. Als een van de grootste spelers in onze markt, onderscheiden we ons door onze toewijding aan service, hoogwaardige kwaliteit, gekwalificeerd personeel en concurrerende prijzen. Als een familiebedrijf hechten we waarde aan het opbouwen van nauwe relaties met onze klanten, wat ons onderscheidt in de markt.
 
Met een uitgebreid klantenbestand in handel en industrie, bieden we een breed scala aan stalen en roestvrijstalen bevestigingsmaterialen. Met meer dan 25.000 producten op voorraad, een magazijn van 13.300 m² en een team van ruim 130 medewerkers, staan we altijd paraat om onze klanten te bedienen.
 
Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen, met nadruk op kwaliteit, service en logistieke efficiëntie. Ons logistiek centrum met geautomatiseerde systemen speelt hierbij een centrale rol.
 
Wat ons uniek maakt, is ons toegewijde en goed opgeleide personeel, onze flexibiliteit en nauwe samenwerking met onze leveranciers. We begrijpen de waarde van langetermijnrelaties en bieden sterke tools, zoals gespecialiseerde binnendienstteams, online bestelmogelijkheden, nachttransport, neutrale verpakkingen, klantspecifiek labelen, en op maat gezaagde producten.
 
Onze sterke voorraadpositie zorgt voor snelle leveringen binnen 24 uur, en we hebben uitstekende samenwerking met onze transportpartners. We richten ons op partnership en bieden uitgebreide ondersteuning aan onze klanten in handel en industrie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via trade@kobout.nl.
 

Merken: Blueline, LUBO, Nord-Lock, Heico, MKT, Fischer, DUBO, HECO
 

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee