Vakinfo voor de bouwgroothandel

MIX vacatures

De vacaturebank van MIXonline en MIXpro is dé perfecte database voor nieuwe uitdagingen en interim-opdrachten binnen de DHZ-(r)etail en de Bouwgroothandel. Werkgevers plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste professionals om het team te versterken. Op alle niveau's in de sectoren die we met MIX en MIXpro bedienen: de DHZ-(r)etail en de Bouwgroothandel. Vind jouw nieuwe uitdaging op deze pagina's.

Doorzoek vacatures

Vind de voor jou passende vacature via de zoekfunctie of filter alle vacatures met geavanceerd zoeken.

Technisch Adviseur Binnendienst

Kingspan Insulation Tiel 15 okt 2021

Als Technisch Adviseur Binnendienst bij Kingspan Insulation in Tiel word jij dé expert op het gebied van isolatie gerelateerde onderwerpen.

Technisch Adviseur

Kingspan Insulation Tiel 15 okt 2021

Als Technisch Adviseur bij Kingspan Insulation in Tiel ben jij dé expert voor applicatie gerelateerde onderwerpen, vragen en claims.

Accountmanager Flooring

Kingspan Unidek Nederland 15 okt 2021

Als Accountmanager Flooring bij Kingspan Unidek ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van EPS-funderingsoplossingen (funderingsbekisting).

Junior Category Manager

Isero B.V. Waddinxveen 1 okt 2021

Als Junior Category Manager bij Isero word je opgeleid tot de spil van de organisatie binnen jouw productenpakket: Hang- en Sluitwerk.

Assistent Category Manager - Isero B.V.

Assistent Category Manager - Isero B.V. Waddinxveen 1 okt 2021

Als Assistent Category Manager bij Isero word je opgeleid tot (Junior) Category Manager en de spil van de organisatie binnen jouw productenpakket: Persoonlijke Beschermingsmiddelen.

Accountmanager Zuidwest-Nederland

Stanley Black & Decker, Inc. Zuidwest-Nederland 1 okt 2021

Als Accountmanager bij Stanley Black & Decker ga je het commerciële Benelux plan voor het merk DeWALT verder ontwikkelen en uitvoeren in Zuidwest-Nederland (Zeeland en Zuid-Holland).

Marketing Activation Manager & PR Manager Kitchen

GROHE Zoetermeer 28 sep 2021

Als Marketing Activation Manager & PR Manager Kitchen bij Grohe in Zoetermeer ben je verantwoordelijk voor de activatie van de productcategorieën keukenkranen, watersystemen en meer.

Recruitment Consultant

WETALENT Nieuwkuijk 21 sep 2021

Als Recruitment Consultant bij WETALENT weet jij als geen ander de intrinsieke motivatie van de kandidaat boven te krijgen.

Junior Recruiter

WETALENT Nieuwkuijk 21 sep 2021

Als Junior Recruiter bij WETALENT in Nieuwkuijk ga jij je richten op het (h)erkennen, ontwikkelen en inzetten van talent.