Vakinfo voor de bouwgroothandel

MIX vacatures

De vacaturebank van MIXonline en MIXpro is dé perfecte database voor nieuwe uitdagingen en interim-opdrachten binnen de DHZ-(r)etail en de Bouwgroothandel. Werkgevers plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste professionals om het team te versterken. Op alle niveau's in de sectoren die we met MIX en MIXpro bedienen: de DHZ-(r)etail en de Bouwgroothandel. Vind jouw nieuwe uitdaging op deze pagina's.

Doorzoek vacatures

Vind de voor jou passende vacature via de zoekfunctie of filter alle vacatures met geavanceerd zoeken.

Commercieel Technisch Adviseur

Sievert Midden- en Zuid-Nederland 7 mei 2021

Als Commercieel Technisch Adviseur bij Sievert ligt jouw focus op de bestratings- en hoveniersprojecten in Midden- en Zuid-Nederland.

Accountmanager Installatie & Bouw

Attema B.V. Noordoost-Nederland 6 mei 2021

Als Accountmanager Installatie & Bouw bij Attema ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van een klantenkring.

Key Accountmanager Isolatie

Isolatie.com Nederland 4 mei 2021

Als Key Accountmanager bij Isolatie.com word jij verantwoordelijk voor de acquisitie en daarmee het vergroten van het marktaandeel van Isolatie.com in de zakelijke markt in Nederland.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Bauder B.V. Maarsbergen 30 apr 2021

Als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Bauder in Maarsbergen speel jij een belangrijke rol op de afdeling binnendienst.

Commercieel Technisch Adviseur Stucsystemen

Knauf Utrecht 30 apr 2021

Als Commercieel Technisch Adviseur Stucsystemen bij Knauf ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van producten en systemen op het gebied van stuc en gevel in Midden-Nederland.

Productmanager (jr.)

Groenhart Group Purmerend 29 apr 2021

Groenhart is een snel groeiend bedrijf en daarom gaan wij onze afdeling productmanagement uitbreiden met twee extra productmanagers, waarvan één senior rol.

Category Manager

DYKA Steenwijk 26 apr 2021

Als Category Manager bij DYKA ga je het handelsassortiment optimaliseren en zorgen dat er maximale waarde gecreëerd wordt voor de klant en de organisatie.

Productmanager sr.

Groenhart Group Purmerend 23 apr 2021

Groenhart Group is een bouwtechnische groothandel met 10 vestigingen in Noord-Holland. Onze afdeling productmanagement breiden we uit met 2 extra productmanagers; waarvan 1 senior rol.

Accountmanager Tegels

ICA Groep Randstad 22 apr 2021

Als Accountmanager Tegels bij ICA Groep ga jij je richten op de tegelzetters en aannemers in West-Nederland.

Business Unit Manager Flowcrete

CPG Europe Arkel 13 apr 2021

Als Business Unit Manager Flowcrete bij CPG draag jij de verantwoordelijkheid voor het uitbouwen van de divisie vloeren in de Benelux.