Vakinfo voor de bouwgroothandel

MIX vacatures

De vacaturebank van MIXonline en MIXpro is dé perfecte database voor nieuwe uitdagingen en interim-opdrachten binnen de DHZ-(r)etail en de Bouwgroothandel. Werkgevers plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste professionals om het team te versterken. Op alle niveau's in de sectoren die we met MIX en MIXpro bedienen: de DHZ-(r)etail en de Bouwgroothandel. Vind jouw nieuwe uitdaging op deze pagina's.

Doorzoek vacatures

Vind de voor jou passende vacature via de zoekfunctie of filter alle vacatures met geavanceerd zoeken.

Technisch Adviseur

Bauder B.V. Maarsbergen 27 jul 2022

Als Technisch Adviseur bij Bauder zorg je met jouw kennis van daken voor een passend advies richting de dakdekker.

Junior Accountmanager Groningen

BMN Bouwmaterialen Regio Groningen, Stadskanaal en Muntendam 27 jul 2022

Als Junior Accountmanager bij BMN Bouwmaterialen ben jij hét visitekaartje voor de klanten in de regio Groningen, Stadskanaal en Muntendam.

Product Manager

MBI Ede 26 jul 2022

Als Product Manager bij MBI Trading en MBI Outdoor ben jij verantwoordelijk voor het inkopen en uitzetten van keramische tegelcollecties.

Accountmanager Export

MBI Ede 26 jul 2022

Als Accountmanager Export ben jij bij MBI met name voor West-Europa hét internationale gezicht voor het volledige MBI-assortiment.

Business Development Manager OEM / Prefab

Bolton Adhesives Nederland 26 jul 2022

Als Business Development Manager bij Bolton Adhesives word jij verantwoordelijk voor het professionele assortiment van het merk Griffon in de Benelux, met de focus op de Nederlandse markt.

Projectleider

Theuma Nijkerk 18 jul 2022

Als Projectleider bij Theuma in Nijkerk is het jouw verantwoordelijkheid om de voortgang van diverse projecten in zowel de woning- als utiliteitsbouw multidisciplinair aan te sturen.

Supply Chain Manager

Thermaflex Waalwijk 18 jul 2022

Als Supply Chain Manager bij Thermaflex in Waalwijk is het jouw verantwoordelijkheid om de optimalisatie van processen vanaf order invoer tot en met oplevering te coördineren.

Werkvoorbereider

Theuma Nijkerk 18 jul 2022

Als Werkvoorbereider bij Theuma in Nijkerk is het jouw verantwoordelijk om projecten op adequate wijze voor te bereiden en de voortgang hiervan te bewaken.

Accountmanager Zuid-Nederland

Milwaukee Zuid-Nederland 14 jul 2022

Als Accountmanager bij Milwaukee ben jij hét visitekaartje op het gebied van Power Tools in de regio Zuid-Nederland.

Junior Accountmanager Utrecht/Woerden

PPG Industries - Sigma Coatings Regio Utrecht/Woerden 13 jul 2022

Voor Sigma Coatings in de regio Utrecht/Woerden ben je verantwoordelijk voor de verkoop van producten in de rol van Junior Accountmanager.