Klingspor

Klingspor AG, onze hoofdvestiging in Duitsland, is wereldwijd leverancier van meer dan 50.000 schuur- en slijpmaterialen.  Alles gebeurt in eigen beheer, van de productie van grondstoffen tot de ontwikkeling van de schuurmaterialen.  Op onze website vindt u alle details over onze producten en de diverse mogelijkheden in de brede zin van het woord.  Onze productgroepen bestaan uit schuurrollen, schuurvellen en schuurschijven, diamantschijven, slijpschijven, afbraamschijven voor diverse toepassingen, alsook vele andere toebehoren. Naast standaard schuurbanden zijn ook maatbanden met een korte levertermijn een bijkomende troef.

Dankzij de nauwe samenwerking met onze logistieke afdeling in het hoofdkantoor in Duitsland, kunnen wij uw bestelling nauwgezet opvolgen tot aan de aflevering. Wij streven ernaar om uw orders op een snelle en efficiënte manier af te handelen en geven u bovendien de nodige feedback. Omdat een wederzijds vertrouwen en een persoonlijke klantenservice belangrijk zijn, mag u nauwgezet contact verwachten van onze Account Managers in België, Luxemburg en Nederland.

Merken: Klingspor

Close-Up

Klingspor: “Eigen content bindt publiek aan webshop”

Abrado biedt complete Klingspor-assortiment. Abrado is een van de zes webshops van Werkplaatstechniek uit Steenwijk. De groothandel, een specialist in houtbewerking, verkoopt al jaren schuur- en slijpaccessoires van Klingspor in de shop. “De afgelopen jaren is Werkplaatstechniek enorm gegroeid en naar deze locatie aan de Lange baan verhuisd. De verkoop van onze producten groeide mee dus wij wilden online ook graag meer samen doen. Met Abrado geven we die e-commerce samenwerking vorm en inhoud”, zegt Michel Melenhorst, accountmanager van Klingspor.

30 mei 2024

close-upsKlingsporSchuurmiddelenslijpschijven
Close-Up

Klingspor ook bij leden 4Plus in de schappen

Bouwpartner Jac Klijn in Kaatsheuvel is een van de 4Plus-ondernemers die sinds enkele maanden schuur- en slijpaccessoires van Klingspor in de schappen heeft liggen. “Het assortiment dat we hier aanbieden, is gebaseerd op de behoefte en wensen van de klanten van Bouwpartner Jac Klijn. Die samenstelling is maatwerk en die leveren we per ondernemer, groot of klein”, zegt Ruud Augustin, accountmanager van Klingspor.

13 maart 2023

Jac KlijnKlingspor4plusbouwmaterialen4plusclose-ups
Close-Up

Klingspor en Leeuwbouw werken aan gezamenlijke toekomst

In de nieuwe showroom aan de Russenweg, die in september feestelijk werd geopend, doen Collet en accountmanager Michel Melenhorst van Klingspor uit de doeken hoe die toekomst eruit zal zien. “Partners als Klingspor zijn belangrijk voor ons. We werken intensief samen en wij ervaren dat de mensen van Klingspor er ook zijn voor onze klanten. We delen kennis en gaan samen op pad om onze klanten snel en goed te ondersteunen.”

15 december 2021

LeeuwbouwSlijpmiddelenSchuurmiddelenKlingsporclose-ups
Close-Up

“Wij vertrouwen graag op de kennis van volwassen leveranciers”

De Bouwshop van PontMeyer wordt meer en meer uitgebreid. Zo wordt momenteel de straat voor Verf-Lijmen-Kitten op alle vestigingen ingericht. “We hebben misschien niet zo veel schilders als klant”, zegt productmanager Bouwwinkel Stefan Doppenberg, “maar we hebben wel heel veel klanten die schilderen. Daarom hebben we volgens de prin- cipes van category management een doordacht assortiment samengesteld en deze straat ingericht.” We spreken met Doppenberg en Remco Welbergen over de manier waarop PontMeyer’s samenwerking met Klingspor tot stand kwam.

04 september 2020

SlijpmiddelenSchuurmiddelenKlingsporclose-upsPontMeyer
Close-Up

Sneller door­slijpen met de Turbo diamantschijf voor beton

Wanneer Klingspor een nieuw product ontwikkelt, dan staat het voordeel voor de klant daarbij altijd centraal. Neem de vermoeiende belasting bij het snijproces. Om deze te verlichten, ontwikkelde de specialist in schuur- en slijptechnologie een nieuw soort diamantschijf. Hierdoor wordt de door­snij­tijd fors verkort.

27 mei 2020

close-upsKlingspor
Close-Up

Drie strategieën voor dealers om hun business te versterken

Het 125-jarige Klingspor heeft in hun historie altijd verder dan hun producten gekeken. De fabrikant van hoogwaardige schuur- en slijpgereedschappen vraagt zich altijd af: wat kunnen we doen om onze dealers te helpen? Daarvoor introduceren ze drie strategieën om de business van hun dealers nog beter te maken en uit te breiden.

14 november 2018

close-upsKlingsporschurenslijpen
Close-Up

“Zelf fabriceren of helemaal niet doen”

*/

Met productie in eigen hand maakt Klingspor serieus werk van de diamant doorslijpschijven. Een breed assortiment van eigen flexibel fabricaat maakt Klingspor tot onderscheidend leverancier. Die dankzij zijn voorraden en logistieke capaciteiten bovendien zorgt voor een betrouwbare beschikbaarheid en een efficiënte one-stop-shop.​

 

28 augustus 2017

close-upsKlingsporDiamant
Close-Up

“We kunnen onze klanten blijven verwennen”

Met een nieuw magazijn kan Klingspor zijn klanten beter bedienen. Logistiek is haast net zo belangrijk als onze producten zelf, zegt Patrick Van Minsel. Met deze nieuwe faciliteiten is de logistieke continuïteit gewaarborgd en loopt de fabrikant ineens weer voorop qua mogelijkheden voor de markt.

14 november 2016

slijpschijvenclose-upsKlingsporSchuurmiddelen
Pagina 1 van 1

MIX nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de DHZ-etail. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van MIX.

Word abonnee

  • Ontvang het vakblad MIXpro
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot alle MIXpro-content
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Inclusief marktdata en details van groothandels
  • Reageren op artikelen
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIXpro
Word abonnee