Primaverde

 

Primaverde BV is distributeur van de merken PrimaCover, Ram Board, Curtain-Wall en FugenMeister. Onze producten zorgen voor een schone en veilige werkomgeving tijdens bouw, renovatie en onderhoud. Het assortiment van Primaverde wordt verkocht via de professionele vakhandel.

Voorkomen van schade

Bij Primaverde werken mensen met ervaring in bouw, renovatie en onderhoud. Vanuit de praktijk weten we dat het voorkomen van schade de eerste verdienste is bij de uitvoering van een project. Dat vraagt om betrouwbare oplossingen van hoge kwaliteit. Daarom investeren wij continu in innovatie en productontwikkeling. Met een enthousiast en deskundig adviseursteam is Primaverde de partner voor de vakhandel.

PrimaCover afdekvliezen, afdekfolies en stofdeuren

PrimaCover biedt een ruim assortiment afdekmaterialen voor het beschermen van vloeren, trappen, ramen en andere oppervlakken. Ook voor heel specifieke ondergronden en situaties. Naast afdekmaterialen zijn er ook stofdeuren van PrimaCover voor een betrouwbare stofdichte afscherming tijdens werkzaamheden.

Ram Board vloerbescherming voor bouwers

Ram Board is de supersterke no-nonsense vloerbescherming voor de bouwplaats. Ram Board is milieusparend, duurzaam en vormt een pantser voor elk oppervlak. Ook onder de zwaarste omstandigheden.

Curtain-Wall stofwandsystemen

Curtain-Wall modulaire stofwandsystemen stoppen de overlast van (fijn)stof, vuil en tocht tijdens werkzaamheden. Curtain-Wall is snel op te zetten in elke gewenste vorm en afmeting. Het systeem is keer op keer herbruikbaar en volledig uitbreidbaar.

FugenMeister kitgereedschappen

FugenMeister kitgereedschappen zijn onmisbaar in elke gereedschapskist. Zoals het Delta voegenmes voor het veilig verwijderen van oude kitvoegen. FugenMeister kunststof kitspatels met diverse hoeken, rondingen en afmetingen zorgen voor een professionele afwerking van kitvoegen en kitnaden.

Merken: PrimaCover, Ram Board, Curtain-Wall, FugenMeister

Close-Up

Primaverde verstevigt relatie met handelspartners

“Samen nog meer focus op de eindgebruiker”. Het jaar 2023 stond voor eigenaren Annemiek Loonen Furgler en Robert Furgler van Primaverde in het teken van interne groei en aanpassing van de organisatiestructuur. Deze aanpassing zorgt ervoor dat de producent en leverancier van afdek- en beschermingsmaterialen klaar is voor verdere groei in de komende jaren. “Daarbij houden we de focus op een langdurige servicegerichte relatie met onze handelspartners”, zegt Spencer Bensdorp, sinds september vorig jaar sales-director van Primaverde.

20 februari 2024

close-upsPrimaverdePrimacover
Close-Up

Primaverde hecht aan continuïteit en gecontroleerde groei

Met een uitgebreid assortiment afdek- en beschermingsmaterialen stelt Primaverde professionals in bouw, verbouw en onderhoud in staat om schoon en veilig te werken. Eigenaren Annemiek Loonen Furgler en Robert Furgler benadrukken vanuit Zwitserland dat schoon en veilig werken meer is dan die belofte aan de gebruikers. “Het is onderdeel van ons DNA en zichtbaar in onze complete organisatie”, zegt Annemiek.

21 maart 2023

close-upsPrimaverdePrimacover
Close-Up

“Beschermen voorkomt discussies en bespaart kosten”

In de strijd tegen de faalkosten in de bouw kunnen goede afdek- en beschermingsmaterialen een cruciale rol spelen. “Goed beschermen voorkomt discussies over herstelkosten en de vraag wie daarvoor verantwoordelijk is. Tijd en geld dus”, zegt Gertjan van Iersel, salesdirector van Primaverde. De leverancier van afdek- en beschermingsmaterialen voegt met Ram Board, Seam Tape en Ram Jamb een recyclebaar afdekmateriaal toe aan het assortiment.

23 februari 2022

close-upsPrimaverde
Close-Up

Nieuwe afdekvliezen tonen innovatiedrang

Met de introductie van PrimaCover Standard FR begint Primaverde het jaar 2021 goed. Het zelfklevende vlamvertragende afdekvlies is vanaf februari verkrijgbaar. “Een vlies dat voldoet aan de strenge normen. Net als PrimaCover Hardfloorsaver, het tweede nieuw afdekvlies dat we dit jaar op de markt brengen. Twee mooie toevoegingen aan ons totaalconcept afdek- en beschermingsmaterialen”, zegt Gertjan van Iersel, sales director van Primaverde.

17 februari 2021

close-upsPrimaverdePrimacover
Close-Up

Partnership voor optimale klantbeleving

Met het uitgebreide assortiment afdek- en beschermingsmaterialen van Primaverde kan de groothandel zijn klanten optimaal helpen in de strijd tegen herstel- en faalkosten. “Daarmee kunnen ze echt waarde toevoegen als groothandel. Onze PrimaCover afdekmaterialen bieden veiligheid voor de ondergrond, vakman en bewoner, maar zorgen er bovendien voor dat er veilig gewerkt kan worden. Om die boodschap zo goed mogelijk te verkondigen, werken we intensief samen met onze partners”, zegt Gertjan van Iersel, salesdirector van Primaverde.

26 mei 2020

close-upsPrimaverde
Close-Up

Schoner en veiliger werken bij verschillende soorten ondergrond

“De markt is stucloper gewend en daarover valt eigenlijk niet veel te vertellen. Het is een commodity. Toch vinden wij dat je op een veel betere manier kunt werken. Want beschadigingen aan vloeren, trappen en ramen kunnen leiden tot discussies over schadevergoedingen of tot vertraging van het bouwproces. Wij zien dat bouwers en renovatiebedrijven schoner en veiliger werken door lichter afdekvlies en beschermfolie te gebruiken. Er is een afdekmateriaal voor iedere toepassing en ondergrond.”

28 augustus 2017

close-upsPrimaverde
Pagina 1 van 1

MIX nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de DHZ-etail. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van MIX.

Word abonnee

  • Ontvang het vakblad MIXpro
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot alle MIXpro-content
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Inclusief marktdata en details van groothandels
  • Reageren op artikelen
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIXpro
Word abonnee