Beekman

Al 50 jaar is Beekman B.V. totaalleverancier van onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur. Wij functioneren als schakel tussen enerzijds de leveranciers en anderzijds de monteurs, de retail en reparatiebedrijven, aan wie wij dagelijks leveren. De partners waarmee wij samenwerken hebben 24/7 toegang tot ons enorme aanbod, waarin nagenoeg alle merken zijn opgenomen. Het online zoeksysteem biedt vele mogelijkheden: technische tekeningen,  

360°-foto’s en extra productinformatie. Door gebruik te maken van dropshipment of nachttransport dienst, kan een strakke planning altijd worden nageleefd en is ‘nee’ verkopen niet meer nodig. 

Als dé specialist in onderdelen en accessoires in Nederland heeft Beekman B.V. in 2012 het Easyfiks shop-in-shop concept ontwikkeld. Easyfiks biedt allerhande oplossingen voor onderhoud, besparen, vervangen en aansluiten van huishoudelijke apparatuur. Het concept is eenvoudig te integreren in winkels voor consumentenelektronica. 

Als groothandel en specialist bedienen wij ook steeds meer particuliere klanten, via onze (online en offline) winkelformules PartsNL en Europart. Ons doel is het stimuleren van duurzaamheid en consumenten de helpende hand toe te reiken bij het zelf repareren van huishoudelijke apparaten. Een handig zoeksysteem, complete productinformatie, 360°-foto’s en instructievideo’s zorgen ervoor dat consumenten online hun weg vinden en snel de juiste onderdelen bestellen voor hun reparatie. 

Merken: AEG, Bauknecht, BOSCH, BRAUN, Calex, Dyson, Electrolux, INDESIT, JVC, Kärcher, LG, SAMSUNG, SIEMENS, Whirlpool

MIX nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de DHZ-etail. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van MIX.

Word abonnee

  • Ontvang het vakblad MIXpro
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot alle MIXpro-content
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Inclusief marktdata en details van groothandels
  • Reageren op artikelen
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIXpro
Word abonnee