ASF FISCHER

A.S.F. Fischer B.V. is een vooraanstaande importeur en conceptleverancier van hoogwaardige bevestigingsmaterialen, met een sterke focus op de professionele bouwsector. Als verbindende schakel tussen handel en gebruiker streven we ernaar aanwezig te zijn in elk bouwproject, waarbij veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid centraal staan. Met een erfgoed van meer dan 78 jaar vertegenwoordigen we een modern familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Onze bevestigingsoplossingen zijn terug te vinden in constructies die even lang meegaan, wat getuigt van zowel onze productkwaliteit als onze toewijding aan service en ontwikkeling. Deze duurzame benadering en bewezen betrouwbaarheid maken van A.S.F. Fischer BV de voorkeurspartner voor bouwprofessionals die streven naar uitmuntendheid.

 • A.S.F. Fischer B.V.
 • Zilverstraat 1, 8211 AN, Lelystad
 • 0320.28.55.44
 • https://www.asf-fischer.nl/ 
 • info@asf-fischer.nl

Merken uit ASF Fischer's portfolio

 • Woodies® Ultimate
 • Steelies® Ultimate
 • InterDynamics®
 • REX®
 • Perfectmate®
 • QlinQ®

Vakman kiest veelal bevestigingsmiddel waar die goede ervaring mee heeft 

Bevestigingsmiddelen zijn cruciaal in het bouwproces, maar worden veelal als laatste aan het project toegevoegd. Bestaat er nog steeds de opvatting dat er massaal wordt gekozen voor de goedkoopste oplossing of hebben de bouwmaterialen- en ijzerwarenhandel hun klantenkring er inmiddels van doordrongen dat de beste kwaliteit wel degelijk essentieel is? Welke rol speelt de industrie daarbij?

12 december 2023

hoenderdaalFischerBevestigingsmiddelenArtikelenASF Fischer

Bouwmaterialenhandel heeft nog te winnen bij verkoop bevestigingsmiddelen

Bevestigingsmiddelen maken vaak een fractie uit van de bouwsom of de totaalkosten van een klus. En toch zijn ze van wezenlijk belang voor het eindresultaat. Meer focus en een betere schappresentatie dragen de belofte in zich tot betere verkoopprestaties. Er bestaat nog steeds ruimte in de informatieoverdracht tussen industrie en handel.

09 december 2022

BevestigingsmiddelenhoenderdaalHecoFischer BeneluxArtikelenASF FischerSpax
Geen afbeelding

Kennis van bevestigingsmiddelen kan nog extra impuls gebruiken

Branches hebben amper nog het alleenrecht te claimen als het gaat om verkoop van specifieke assortimenten. In navolging van ijzerwarenvakhandel is ook de bouwmaterialenhandel stevig in de weer met de bevestigingsmiddelen. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat die sector nog een inhaalslag kan gebruiken op kennisniveau van dat aanbod. De sector is daar stevig mee bezig, terwijl de industrie zich zeker bereid toont om daarbij te helpen.

14 december 2021

hoenderdaalFischerBevestigingsmiddelenArtikelenASF FischerSpaxdynaplus

Bevestigingsmiddelen winnen terrein in bouwmaterialenhandel

De economische realiteit van nu is dat branches nauwelijks nog het alleenrecht kunnen claimen op specifieke assortimenten. Bevestigingsmaterialen werden vroeger vooral toebedeeld aan ijzerwarenvakzaken, maar nu kijkt ook de bouwmaterialenhandel met belangstelling naar de verkoopkansen van dat assortiment. Tegelijkertijd kent die ontwikkeling een duidelijke nuance. Aannemers en zzp’ers willen bij hetzelfde adres slagen voor aankoop van hout en plaatmateriaal, maar er wordt ook onderkend dat ijzerwaren een specifieke kennis vergt.

07 december 2020

NieuwshoenderdaalFischerBevestigingsmiddelenASF FischerSpax
Close-Up

Klanten profiteren op logistiek en commercieel gebied

In de afgelopen jaren heeft ASF Fischer zich ontwikkeld tot een moderne importeur en conceptontwikkelaar van bevestigingsmaterialen. Daarbij is de uitgekiende logistieke service één van de belangrijkste speerpunten van het bedrijf. Het assortiment van ASF Fischer bestaat vooral uit bevestigingsmaterialen, door de overname van InterDynamics worden ook diamantgereedschappen daaraan toegevoegd.

09 februari 2018

ASF Fischerclose-upsBevestigingsmiddelenInterdynamicsSlijpmiddelen

ASF Fischer neemt Interdynamics over

Diamantgereedschappen-specialist InterDynamics uit Oosterhout is per 24 november overgenomen door A.S.F. Fischer BV. Met de overname door de importeur en conceptontwikkelaar van bevestigingsmaterialen uit Lelystad is een volledige aandelenoverdracht gemoeid.

27 november 2017

NieuwsIJzerwarenASF Fischer
Close-Up

“ASF Fischer ontzorgt de klant”

ASF Fischer is van oudsher bekend als specialist in bouten, moeren en schroeven. In de afgelopen jaren ontwikkelde het familiebedrijf uit Lelystad zich daarnaast tot een moderne logistieke dienstverlener. Directeur-eigenaar Arnoud Booij: “Klanten willen een korte time-to-market en zo min mogelijk vrachtwagens aan de deur. Daarom breiden wij onze assortiment bevestigingsmaterialen uit met aanvullende pakketten en leveren we de totale zending snel, compleet en foutloos af.”

14 november 2016

IJzerwarenBevestigingsmiddelenASF Fischerclose-ups
Pagina 1 van 1

MIX nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de DHZ-etail. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van MIX.

Word abonnee

 • Ontvang het vakblad MIXpro
 • Ontvang onze email-nieuwsbrief
 • Toegang tot alle MIXpro-content
 • Geef 3 collega's een login cadeau
 • Inclusief marktdata en details van groothandels
 • Reageren op artikelen
 • Een openbaar persoonlijk profiel
 • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIXpro
Word abonnee