Remmers

De Remmers groep werd in 1949 opgericht door Bernhard Remmers en is ook nu nog een onafhankelijk familiebedrijf. Remmers is een specialist in de productie van de bouwchemische producten, houtverven en -lakken en industriële lakken. Het bedrijf telt ongeveer 1.500 hoogopgeleide werknemers, meer dan 400 probleemoplossende productsystemen en een decennialange ervaring in de belangrijkste disciplines van de bouwsector. Het uitgebreide gamma van Remmers omvat onder andere productsystemen voor: 

 • Bouwbescherming: binnen- en buitenafdichting, betonreparatie, gevel, monumentenzorg
 • Houtbescherming: meubellakken en -beitsen, industriële houtcoatings, verven voor de vakman
 • Kunstharsvloeren: PU- en epoxycoatings voor industriële en particuliere toepassingen

 

Merken: MB2K, Funcosil, Induline, Betofix, Remmers [ECO]

Close-Up

Remmers innoveert in eenvoud en duurzaamheid

Voor Remmers, leverancier van bouw-, hout- en vloeroplossingen begint 2023 goed. Met enkele nieuwe producten breidt de fabrikant het assortiment dit jaar behoorlijk uit. “Voor al die noviteiten geldt dat ze passen binnen ons streven om eindgebruikers eenvoudig te verwerken oplossingen aan te bieden”, zegt Rik Smits, Sales Director Trade & DIY Benelux.

21 februari 2023

close-upsRemmers
Close-Up

Remmers werkt samen met handel aan zichtbaarheid

“Roadshows op locatie geven assortiment extra boost.” Fabrikant Remmers mag sinds een half jaar in Apeldoorn dan een nieuw Experience Center bezitten, dat betekent niet dat de leverancier van bouw-, hout- en vloeroplossingen alle activiteiten daar concentreert. “Integendeel”, zegt Rik Smits, Sales Director Trade en DIY. “Wij gaan samen met onze handelaren roadshows houden en onze assortimenten op locatie actief promoten.”

27 juni 2022

close-upsRemmers
Close-Up

Remmers inspireert in nieuw Experience Center

“Wij brengen beleving naar de groothandel.” In het spiksplinternieuwe Experience Center in Apeldoorn presenteert fabrikant Remmers meer dan alleen bouw-, hout- en vloeroplossingen. “We bieden inspiratie, training en opleiding, maar bovenal beleving. Hier kunnen verwerkers en handelaren zelf de meerwaarde van onze producten en services zien, voelen en ervaren”, zegt Rik Smits, Sales Director Retail & Trade Benelux.

10 december 2021

close-upsRemmers
Close-Up

Remmers: “Herkenbare concepten met add-on assortimenten”

Hoewel fabrikant Remmers zich al jaren bewust is van het belang van de groothandel als distributiepartner, kwam het nog niet tot een actieve samenwerking. Tot nu. “We werken momenteel hard aan herkenbare concepten voor onze bouw-, hout-, vloerassortimenten. Met add-on producten in plaats van me-too. Dat maakt Remmers ook zo interessant voor de groothandel”, zegt Rik Smits, sales director trade en DIY.

26 mei 2021

close-upsSmitsRemmers
Pagina 1 van 1

MIX nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de DHZ-etail. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van MIX.

Word abonnee

 • Ontvang het vakblad MIXpro
 • Ontvang onze email-nieuwsbrief
 • Toegang tot alle MIXpro-content
 • Geef 3 collega's een login cadeau
 • Inclusief marktdata en details van groothandels
 • Reageren op artikelen
 • Een openbaar persoonlijk profiel
 • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIXpro
Word abonnee