Orkla House Care Benelux

Orkla House Care Benelux is marktleider in de verkoop en distributie van verfgereedschappen in Nederland en België. Het ontwikkeld concepten voor zowel DIY als de professionele schilder. Ze bieden 3 merken aan; SAM en R7 zijn geschikt voor de DIY- schilder en Anza Pro voor de betere schilder.

Voor SAM/R7 is het maken van zeer goede verfgereedschappen voor Doe-het-zelvers een ernstige zaak. Ze weten dat DHZ’ers voor een tal van uitdagingen staan en doen er alles aan om er voor te zorgen dat zij deze uitdagingen kunnen overwinnen zodat ook de ondernemingen kan groeien. 

Onder het merk SAM biedt Orkla House Care een compleet concept aan met alle producten die een dhz-schilder nodig heeft. Dit assortiment is geschikt voor iedereen die een volledig aanbod van dhz-verfgereedschappen wil aanbieden. De producten zijn specifiek ontwikkeld voor alle soorten verf.

Met het 1-meter concept van R7 kan de klant eenvoudig zijn keuze maken, door het kiezen van hybride verfgereedschappen van R7 heeft hij heeft steeds het juiste product met een superieure kwaliteit. Deze kwasten en rollers zorgen er voor dat de consument steeds het beste resultaat bekomt en dus tevreden terug kijkt naar zijn aankoop.

Anza Pro doet er alles aan om de professionele schilder te begrijpen. Op deze manier worden we innovatieve en ergonomische verfgereedschappen ontwikkeld zodat de schilder efficiënter een perfect eindresultaat kan bekomen. Door professionele schilders nauwlettend te observeren weten Anza Pro hoe ze het verschil kunnen maken. Deze kennis beïnvloedt de ontwikkeling van de kwasten, verfrollen en tools. Als een schilder zegt dat het materiaal goed aanvoelt, dan weet Anza Pro dat we hun job goed hebben gedaan. Ze weten wat nodig is. Achter dit gevoel zit werelds meest geavanceerde technologie, een ergonomisch design, geoptimaliseerde prestaties en heel wat tests.

Merken: SAM, R7, Anza Pro

MIX nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de DHZ-etail. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van MIX.

Word abonnee

  • Ontvang het vakblad MIXpro
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot alle MIXpro-content
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Inclusief marktdata en details van groothandels
  • Reageren op artikelen
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIXpro
Word abonnee