COMPANO

Compano is al 25 jaar dé specialist op het gebied van product & artikel data management software (PIM, MDM, Calculatie, ARTIKELBEHEER.nl) voor de bouw- en installatiebranche. Wij ontwikkelen, verkopen en ondersteunen onze software in eigen beheer voor ruim 1000 bedrijven die actief zijn als producent, groothandelaar, inkoopvereniging, aannemer, onderhoudsbedrijf of installateur.
 
Onze labels zijn:  
Compano Software
Artikelbeheer.nl

Close-Up

“Zonder goed digitaal product sta je 1-0 achter”

Van Walraven is in 55 jaar tijd uitgegroeid tot een gevestigde naam in de infra- en installatiebranche. Jarenlang hield de technische groothandel zelf “één grote Excel” bij met prijzen, kortingsafspraken en andere relevante gegevens. “Monnikenwerk”, aldus algemeen directeur Henk van Walraven. Enkele jaren geleden schafte het familiebedrijf een MDM-systeem van Compano aan om de data te structureren: “Het vergde zeker ook het nodige huiswerk om dat systeem goed te laten draaien. Maar ik ben heel blij dat we de stap hebben gezet.”

12 september 2023

close-upssoftwareErpCompano
Close-Up

Compano: “Digitaal product net zo belangrijk als fysiek product”

Bouwbedrijven kopen steeds meer datagestuurd in: het is eenvoudiger en efficiënter, het helpt kosten te reduceren en rendementen te verhogen. Men vaart daarbij op digitale productinformatie, maar die laat vaak nog te wensen over. Door meer relevante data beschikbaar te stellen, kunnen fabrikanten keten- partners beter helpen. En daarmee hun eigen handel veiligstellen. “Als data niet op orde zijn, kiezen we eerder voor andere producten of leveranciers.”

16 juni 2023

close-upsVihamijAutomatiseringCompano
Pagina 1 van 1

MIX nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de DHZ-etail. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van MIX.

Word abonnee

  • Ontvang het vakblad MIXpro
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot alle MIXpro-content
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Inclusief marktdata en details van groothandels
  • Reageren op artikelen
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIXpro
Word abonnee