Griffon

Gemakkelijk, snel en betrouwbaar zijn de uitgangspunten voor productontwikkeling voor het professionele merk Griffon. Met Griffon biedt Bison International (onderdeel van Bolton Adhesives) de vakman al meer dan 75 jaar een compleet assortiment kwaliteitsoplossingen voor alle professionele klussen op het gebied van monteren, lijmen, afdichten en beschermen. Alle producten zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik, zijn waar nodig voorzien van diverse keurmerken en zijn gericht op maximaal gebruiksgemak en een perfect eindresultaat waar de vakman trots op kan zijn.

Close-Up

Griffon introduceert vier innovatieve producten

Bij duurzaamheid kijkt Griffon niet alleen naar hun formuleringen en verpakkingen. Met het gebruik van producten dragen ze ook bij aan duurzaam bouwen en verbouwen. Hiervoor introduceren ze vier nieuwe, innovatieve producten. “Duurzaamheid staat al heel lang op onze agenda. Daarbij proberen we zoveel mogelijk groene vinkjes te zetten.”

30 november 2022

close-upsLijmen en kittenBoltonbouwchemieGriffon

Groei assortiment dwingt categorie lijmen en kitten tot meer optimalisatie

De categorie lijmen en kitten stond de afgelopen jaren sterk onder invloed van categorie-optimalisatie. De groei van het assortiment en introducties van productvarianten maakte deze uitdaging steeds urgenter. Verkooplocaties in de bouwmaterialen- en ijzerwarensector benadrukken dat er behoefte is aan rationalisatie, waarbij factoren als rotatie, beschikbaarheid en eenvoud van het productaanbod een rol spelen.

26 september 2022

Tec7SoudalLijmen en kittenBostikArtikelenNovatechGriffon
Close-Up

“Samenwerking is het uitgangspunt bij volledige dealersupport”

Veel merken en aanbieders schermen met begrippen als service en meedenken. Het zijn brede begrippen, waarvan de concrete invulling soms lastig te omschrijven is. In deze Close Up legt Griffon uit hoe zij op een slimme en praktische manier toegevoegde waarde en support leveren aan zowel hun klanten als de eindgebruikers. “Samenwerking? Dat is een proces.”

02 december 2020

close-upsLijmen en kittenGriffon
Close-Up

Innovatie als onderscheidend vermogen

Griffon biedt professionele oplossingen voor verbinden, lijmen, afdichten en beschermen. Daarbij zijn de uitgangspunten van hun producten gemakke- lijk, snel en betrouwbaar. Maar dat zouden ook claims kunnen zijn die concurrenten gebruiken. Daarom zet het merk volop in op innovatie, zowel bij hun producten als met ondersteuning. “Innovatie is een kans die je als A-merk hebt. Die moet je benutten.”

07 september 2020

Lijmen en kittenGriffonBisonclose-ups

Rotatie en volledigheid strijden om balans in categorie lijmen en kitten

Het lijmen- en kittenassortiment is in recente jaren steeds meer onder invloed komen te staan van actuele category management-opvattingen. Niet alleen productverkrijgbaarheid speelt daarbij een rol, maar tevens de rotatie van het aanbod. Verkooplocaties in de bouwmaterialen- en ijzer- warensector laten weten dat de lokale belangstel- ling van professionals duidelijk van invloed is op het evenwicht tussen doorloopsnelheid en volle- digheid. De helpende hand van de industrie wordt daarbij in dank afgenomen.

29 augustus 2020

Lijmen en kittenBostikArtikelenFrenckenGriffon

Vakhandel begint lijm- en kitnavigatie te ontdekken

Bouwprofessionals die de keuze hebben gemaakt voor een lijm- of kitmerk zijn doorgaans moeilijk op andere gedachten te brengen. Productbeschikbaarheid is daarmee eigenlijk belangrijker dan category management of schapnavigatie. Al staat de voorkeurskoker op de bovenste schapplank achteraan, de professional weet die toch wel te vinden. Niettemin laat de vakhandel zien dat er meer belangstelling ontstaat voor het samenstellen en optimaliseren van productgroepen.

09 september 2019

ArtikelenPattexLijmen en kittenTec7GriffonSouda
Close-Up

De perfecte verbinding

Griffon biedt professionele oplossingen voor verbinden, lijmen, afdichten en beschermen. Wat is de verbinding tussen Griffon, de professionele groothandel en de vakman? “We zoeken de verbinding met onze afnemers en eindgebruikers met innovatie, advies en promotie.”

07 september 2019

close-upsBisonGriffon
Close-Up

“We blijven continu innoveren”

Gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Dat zijn de uitgangspunten van het professionele merk Griffon. “En nu de houtlijm en contactlijm als laatste zijn overgegaan van Bison Professional naar Griffon is het voor de professional helemaal duidelijk voor welk merk hij moet kiezen.”

22 mei 2019

BisonGriffonclose-ups
Pagina 1 van 1

MIX nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de DHZ-etail. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van MIX.

Word abonnee

  • Ontvang het vakblad MIXpro
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot alle MIXpro-content
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Inclusief marktdata en details van groothandels
  • Reageren op artikelen
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIXpro
Word abonnee