HSO

 

HSO is jouw business transformation partner met diepgaande industrie-expertise en wereldwijd bereik
We helpen bedrijven bij het moderniseren van hun bedrijfsvoering, het invoeren van intelligente automatisering, het leveren van real-time inzichten en het verbinden van de onderneming met de buitenwereld. Zo versnellen en vergroten we de impact van digitale transformatie. HSO zet de kracht van het volledige Microsoft-platform in om de manier waarop onze klanten werken duurzaam te veranderen en zo hun bedrijfsresultaten te verbeteren.
 
Large enough to serve, small enough to care
Al meer dan 30 jaar meten wij ons succes op één simpele wijze: wij zijn succesvol als onze klanten succesvol zijn. We helpen onze klanten vooruit in hun digitale transformatie door gebruik te maken van de kracht van Microsoft-technologie.
 
Industriekennis
HSO is al jaren actief bij retail-, groothandel- en distributiebedrijven. Wij kennen de markt, zijn thuis in de processen en spreken jouw taal. Wij denken graag met je mee over een flexibele supply chain, een efficiënte operatie of de meest optimale customer journey. Wij helpen jou om inzicht te krijgen door inzet van data. Maar liever nog laten wij onze klanten vertellen wat ze van ons vinden.

HSO
Newtonstraat 27, 3902 HP Veenendaal
+31 (0)318 509 400
https://www.hso.com/nl/
info-nl@hso.com

Close-Up

HSO: “Automatisering schept ruimte voor kwalitatief klantcontact”

De bouwgroothandel is groot geworden met persoonlijke vakkennis en klantadvies. Door een waaier aan factoren neemt het persoonlijke contact af, maar dat hoeft helemaal niet erg te zijn. Integendeel: naast digitale bestelmogelijkheid verwachten klanten steeds vaker advies en service te kunnen vinden online. HSO’s Mark Kahlmann vertelt hoe intelligente automatisering klanten (en daarmee klanten van klanten) ontzorgt, waardoor ruimte ontstaat voor kwalitatieve contactmomenten. “Organisaties kunnen zich concentreren op toegevoegde waarde.”

15 juni 2023

close-upsAutomatiseringHSO
Pagina 1 van 1

MIX nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de DHZ-etail. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van MIX.

Word abonnee

  • Ontvang het vakblad MIXpro
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot alle MIXpro-content
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Inclusief marktdata en details van groothandels
  • Reageren op artikelen
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIXpro
Word abonnee