AkzoNobel

AkzoNobel heeft passie voor verf. Wij zijn experts in het ambacht van het creëren van verven en lakken, waarbij wij sinds 1792 de standaard zetten voor kleur en bescherming. Ons merkenportfolio van topklasse – waaronder Alabastine, CetaBever, Flexa, Sikkens en Trimetal – wordt wereldwijd door klanten vertrouwd. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en wij zijn actief in meer dan 150 landen. Wij hebben zo’n 34.500 getalenteerde mensen in dienst met een passie voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten die onze klanten van ons mogen verwachten. Sikkens heeft sinds de oprichting meer dan 225 jaar geleden een duidelijk doel: eerste klas producten en services leveren. Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten met Sikkens-producten altijd topresultaten behalen. De samenwerking met de gebruikers van onze producten is de sleutel tot succes - van de ontwikkeling tot aan het voltooide werk. Flexa staat voor kleur en innovatieve producten. Wij vinden het belangrijk consumenten te helpen bij de kleur- en productkeuze. Initiatieven als kleuradvies, een breed scala aan kleurmateriaal en de Flexa Kleurtester zijn hier het bewijs van. 

Merken: Flexa, CetaBever, Glitsa, Alabastine, Hammerite, Sikkens, Trimetal, Herbol, Polyfilla Pro

‘Groeistrategie via duale distributie’

Het nieuws dat AkzoNobel Nederland een deel van haar Sikkens Centers ging verkopen aan franchisenemers sloeg voor de zomer in als een bom. Nu het stof is neergedaald, maken we de balans op met Dave Koppelaar, sales director trade NL van AkzoNobel. Van de 54 eigen vestigingen zijn er nu 27 overgedragen aan franchisenemers, met de opdracht dat zij het aantal verkooppunten verder uitbreiden. “Onze groeistrategie is gestoeld op duale distributie.”

20 februari 2019

AkzoNobelArtikelenSikkens Centers

AkzoNobel en Henkel zijn ‘groen’

Waar Philips en Unilever hun plaats in de Sustainability Index als ‘industry leaders’ zijn kwijtgeraakt, is Henkel juist tot deze groep toegetreden.

12 september 2013

AkzoNobelHenkel.SustainabilityDowJonesNieuws

Meer besparingen AkzoNobel

Verfproducent AkzoNobel blijft last houden van de moeilijke economische omstandigheden en voert haar herstructureringsactiviteiten dit jaar verder op.

18 juli 2013

omzetNieuwsSikkensFlexaVerfAkzoNobelCetaBever

Zes fabrieken maken AkzoNobel-verf

Chemieconcern AkzoNobel gaat de Europese verfproductie grotendeels verhuizen naar vijf à zes megafabrieken in Europa. De multinational kiest ervoor om dit niet in Nederland te doen, zo meldt Het Financieele Dagblad.

28 mei 2013

BuchnerNieuwsVerfAkzoNobelFinancieeleDagblad

Wehkamp.nl bij beste bedrijven 2013

Wehkamp.nl en AkzoNobel staan in de top 25 van beste bedrijven van 2013.

29 april 2013

NieuwswehkampAkzoNobel

Lastige tijden AkzoNobel

Verfspecialist AkzoNobel heeft in de eerste maanden van dit jaar veel last gehad van de economische malaise in Europa.

18 april 2013

NieuwsomzetVerfAkzoNobelNichols

AkzoNobel verkoopt decoratieve verf

Verffabrikant AkzoNobel verkoopt zijn decoratieve verftak voor Noord-Amerika voor € 800 mln aan verf- en chemieconcern PPG Industries.

14 december 2012

NieuwsAkzoVerfPPGAkzoNobelNobel
Pagina 1 van 1

MIX nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de DHZ-etail. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van MIX.

Word abonnee

  • Ontvang het vakblad MIXpro
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot alle MIXpro-content
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Inclusief marktdata en details van groothandels
  • Reageren op artikelen
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIXpro
Word abonnee