WEBER BEAMIX

Met meer dan 125 medewerkers en vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Gorinchem kent Weber Beamix sinds 1965 een rijke historie als toonaangevend producent & leverancier aan de woning- & utiliteitsbouw, de industrie en de civiele bouw. Weber Beamix maakt sinds 2008 deel uit van Saint-Gobain, de grootste en oudste producent en distributeur van bouwmaterialen ter wereld.
Naast de bekende geel -groene bulksilo’s op de bouwplaatsen zijn onze producten in verpakte vorm in de bouwmaterialenhandel en de Doe-het-Zelf te vinden. 
Bij Weber Beamix streven we ernaar om een totaalpakket te bieden voor elke klus. Zo bieden we met onze merken Weber en Weber Beamix diverse producten op het gebied van onder andere tegelen, beton, waterdichting, metselen en tuinprojecten. 

Merken uit portfolio

  • Weber
  • Weber Beamix
Close-Up

Weber gebruikt revolutionaire testmethode voor tegellijmen.

Wat doe je als je als fabrikant overtuigd bent van de voordelen van een tegellijm, maar dat niet zelf wilt gaan roepen? Dan organiseer je een test met onafhankelijke tegelzetters die aan de slag gaan met acht veel gebruikte en voor hen onherkenbare tegellijmen van diverse fabrikanten. Weber gooide de webercol LC 220 lichtgewicht stofarme tegellijm in de strijd. Met succes: 90% van de tegelzetters koos blind voor deze tegellijm.

05 juni 2023

TegelsbouwchemieLijmen en kittenWeber Beamixclose-ups

Data als basis voor category-keuzes

Weber-Beamix kan niet zonder RMB’s Monitor Bouwgroothandel. Ze gebruiken de omzetdata op strategisch niveau, maar ook structureel op tactisch en operationeel niveau. Voor Beamix zijn data het fundament voor de bepaling van het assortiment, promoties en categorie-plannen bij specifieke klanten.

23 juni 2021

Nieuwsmonitor bouwgroothandelWeber Beamixmarktcijfers
Close-Up

“Razendsnel Renoveren bezorgt bouw gewenste tijdwinst”

Voor de aanleg van een nieuwe tegelvloer is enige vorm van geduld gewenst. Zeker in het geval er eerst een egaliserende gietvloer gestort moet worden, heeft de tegelzetter – en daarmee ook diens opdrachtgever – al snel te maken met enkele dagen wachttijd. Als het aan Weber Beamix ligt, is dat verleden tijd. “Met ons Razendsnel Renoveren-concept kan een vakman in 48 uur tijd een nieuwe tegelvloer leggen, die aan het eind van die 48 uur volledig gebruiksklaar is.”

08 september 2019

Razendsnel RenoverenWeber Beamixclose-ups

Beamix kiest Stroomversnelling

​Samen met drie zusterbedrijven uit de Saint-Gobainfamilie werd Weber-Beamix lid van de Stroomversnelling.

15 december 2015

NieuwsGlass SolutionsIsoverGyprocWeber BeamixSaint Gobain
Pagina 1 van 1

MIX nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de DHZ-etail. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van MIX.

Word abonnee

  • Ontvang het vakblad MIXpro
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot alle MIXpro-content
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Inclusief marktdata en details van groothandels
  • Reageren op artikelen
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIXpro
Word abonnee