DG Europe B.V. - Qblades

DG Europe B.V. - Qblades is fabrikant van multitool zaagbladen voor de professionele markt. Wij leveren onze producten en concepten aan de professionele bouwmaterialenhandel, de ijzerwarenhandel, de elektrotechnische groothandel, de c.v- en sanitair groothandel en de industrie. 

Wij doen wat u van een moderne leverancier mag verwachten. Van een breed, diep en consistent assortiment tot een perfecte logistieke performance. Qblades heeft altijd voldoende voorraad om als merk de voortdurende beschikbaarheid en snelle levertijden te kunnen waarborgen. Hierdoor zijn we in staat, zelfs in tijden van schaarste, onze klanten zonder vertraging en extra kosten van producten te kunnen voorzien. Daar zijn we erg trots op!

De multitool is tegenwoordig niet meer weg te denken in het dagelijks werk van de professional. Qblades levert zaagbladen voor alle merken multitools en bied de beste prijs-prestatie-verhouding. Multitool zaagbladen zijn in 4 verschillende aansluitingen verkrijgbaar. De huidige universele (UN), Supercut (SC) of DeWalt (DW) aansluiting of de nieuwste Starlock aansluiting (SL). Alle Qblades zaagbladen zijn gemaakt van het beste uitgangsmateriaal en zijn aantrekkelijk geprijsd.  

Per april 2021 levert Qblades plastic-vrije verpakkingen en bied voor elk schap of display een concept op maat. Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw winkel? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Close-Up

“Klanten willen keuze bij zaagbladen”

Qblades is inmiddels hét merk als het gaat om multitool-accessoires. Met een compleet assortiment en een gewoon-doen-wat-je-belooft-mentaliteit, ziet Qblades de omzet flink groeien. “Het is een win, win- winsituatie. Voor de vakman die een goed en scherp geprijsd zaagblad kan kopen, voor de groothandel vanwege de beschikbaarheid en interessante marge en tenslotte voor onszelf, vanwege de verkoop.”

24 mei 2020

close-upse-gereedschapQblades
Close-Up

“Een 10+1 set nemen ze zó mee”

Q-Blades biedt hét alternatief voor de multitool-accessoires van de topmerken. Een goede prijs-kwaliteit-verhouding en een hoge marge zijn de troeven. De fanatieke promotie creëerde de vraag. Intussen zijn er 350 dealers ‘om’ en zien zij hun accessoire-omzet groeien.

29 augustus 2016

close-upsQblades
Pagina 1 van 1

MIX nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de DHZ-etail. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van MIX.

Word abonnee

  • Ontvang het vakblad MIXpro
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot alle MIXpro-content
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Inclusief marktdata en details van groothandels
  • Reageren op artikelen
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIXpro
Word abonnee