TOUPRET BENELUX

De Franse groep TOUPRET is de uitvinder van kant-en-klare pleisterpoeders ter voorbereiding van muren sinds 1938 : een gebruiksvriendelijk en makkelijk proces van een pleister voor alle projecten.
 
Tegenwoordig is TOUPRET, dankzij zijn hoge normen en expertise, het referentiemerk voor professionals geworden, dat de meest deskundige en innovatieve oplossingen ontwerpt om de duurzame verbetering van muren en plafonds, binnen en buiten te ondersteunen en te garanderen.
Een assortiment pleisters en diensten aangepast aan alle gebruikersprofielen, van de meest beginnende tot de meest deskundige, om aan alle eisen te voldoen, van renovatie tot nieuwbouw. Poeder- en pastaplamuren voor elke behoefte :
 
Vullen – Uitvlakken – Dunpleisteren – Pleisters voor buiten – Oplossingen voor stukadoors en droge afbouwers – Speciale behandelingen – Plamuren voor hout
 
Ons bedrijf behoudt zijn leiderschap dankzij de constante kwaliteit van zijn producten, talrijke innovaties en een betrouwbare en efficiënte logistiek.
 
Het bedrijf TOUPRET is ISO 9001-gecertificeerd en vertrouwt op zijn historische knowhow en strenge methoden. De vervaardigde formules voldoen niet alleen aan de kwaliteitseisen, maar ook aan de geldende milieunormen, waardoor de gebruikers en de planeet worden beschermd en in stand gehouden.
 
De groep staat bekend om de kwaliteit van zijn producten en wordt ook geprezen om de prestaties van zijn diensten. Een team van deskundige technici is toegewijd aan het ondersteunen van ambachtslieden en distributeurs.

Merken uit het portfolio : Le Reboucheur, TX®120 Saneo®, TX®120 Project Light, Joint & Finish, Joint & Fill 45 Quickdry, Repar’Wood, Mur Ex, Airspray® Level, Airspray® Level & Finish.

Close-Up

Toupret via bouwgroothandel naar stukadoor en zzp’er

Nadat producten zoals de bekende stopverf van Toupret 25 jaar lang exclusief via de Nederlandse schildersgroothandel zijn verkocht, maakt de Franse fabrikant komend najaar haar entree in de bouwmaterialengroothandel. “Met een op de Nederlandse markt afgestemd assortiment vul­­middelen en pleisters voor de stukadoor en zzp’er”, zegt Hugo Myncke, directeur Benelux van Toupret.

14 september 2022

close-upsToupret
Close-Up

Altijd gericht op tijdsbesparing en kwaliteit

Toupret is bekend van plamuur- en pleisterproducten voor schilders, stukadoors, zzp’ers en doe-het-zelvers. “Elke schilder kent Toupret, net zoals iedereen Coca-Cola kent. Maar niet iedereen die het kent, drinkt het. Daar ligt onze marge om te verbeteren.” Want Toupret maakt niet alleen de alom bekende lijnoliestopverf of Mur-Ex, maar biedt veel meer dan dit.

23 februari 2020

close-upsVerfToupret
Pagina 1 van 1

MIX nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de DHZ-etail. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van MIX.

Word abonnee

  • Ontvang het vakblad MIXpro
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot alle MIXpro-content
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Inclusief marktdata en details van groothandels
  • Reageren op artikelen
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIXpro
Word abonnee