CRMCompany

CRMCompany ontwikkelt en implementeert In2CRM, het CRM-systeem voor de Bouwtoelevering. Onze software is ontstaan in de bouwtoelevering maar ook onze consultants komen uit de branche en kennen de bijzonderheden. Dat zorgt voor een krachtige combinatie waardoor een CRM-implementatie met In2CRM altijd succesvol is.

In onze visie gaat het bij CRM om de klant. En dat betekent meteen dat In2CRM veel breder is dan alleen afdeling Verkoop. Ook andere afdelingen en processen zijn onderdeel van In2CRM en zorgen dat een organisatie als geheel weet wat er speelt. 

Koppelingen met alle bekende ERP-systemen zijn standaard aanwezig en zorgen ervoor dat je met die data effectief en efficiënt verder kunt uitbouwen aan het rendement.

We ondersteunen primair Marketing, Verkoop en Aftersales maar worden ook dikwijls ingezet door Inkoop, Debiteurenbeheer of Productinformatie. Met de module In2Logistiek maak je van In2CRM een volwaardig ERP-systeem voor handels- of productiebedrijven.

Uniek is de manier waarop we data ontsluiten. Dat kan vanaf je PC of via de App of Portal. Maar ook klanten kun je toegang geven tot informatie via Apps en Portals. Allemaal naadloos geïntegreerd en in hoge mate aanpasbaar naar eigen voorkeuren.

Tot slot nog even aandacht voor onze trots: Businessrules. Dé manier om geïnformeerd te worden over nieuwe ontwikkelingen maar alleen als het voor jou relevant is.

Als CRMCompany hoeven we niet de grootste te zijn. We willen de beste zijn voor onze klanten. Daar doen we het voor.

Merken: In2CRM

Close-Up

“Het eerste ERP-pakket met de vrijheden van CRM”

In2CRM is uitgegroeid tot een gevestigde naam in de bouwgroothandel. De CRM-software is in ruim twintig jaar volop doorontwikkeld en uitgebreid. “Zo hebben we stukje bij beetje een volwaardig ERP-systeem gecreëerd. Onder de naam In2ERP gaan we dat nu actief onder de aandacht brengen. Het pakket is ontstaan vanuit de behoeftes van de markt. Sales is volledig geïntegreerd, verkoop is leidend.

02 juli 2023

close-upsAutomatiseringCRMCompanyIn2CRM
Pagina 1 van 1

MIX nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de DHZ-etail. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van MIX.

Word abonnee

  • Ontvang het vakblad MIXpro
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot alle MIXpro-content
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Inclusief marktdata en details van groothandels
  • Reageren op artikelen
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIXpro
Word abonnee