Tec7 / Novatech

Tec7, een afdeling van Novatech International, begon dertig jaar geleden als een Belgisch familiebedrijf. Vandaag zijn we uitgegroeid tot een internationaal gevestigd bedrijf. Als marktleider in de Benelux, Scandinavië en Ierland, en als trotse bezitter van tal van kwaliteitslabels en onderscheidingen, biedt Tec7 bouwprofessionals zowel topproducten als gemoedsrust.
 
Ons doel? Uw werk eenvoudig maken, door de dingen eenvoudig te houden. Vandaar ons uitzonderlijk klein gamma dat toch een uitzonderlijk brede toepasbaarheid heeft. Deze “geen gedoe” aanpak is wat ons op het pad van succes heeft gebracht - een pad dat we nog steeds met enthousiasme aan het verkennen zijn.

INNOVATIE 
Wij innoveren niet om te innoveren. Wij bieden echte oplossingen voor echte problemen. Al onze ontwikkelingen worden gestuurd door klanten zoals u, en getest en goedgekeurd door klanten zoals u. We zijn er dus 200% zeker van dat onze producten hun werk doen. Het geheime ingrediënt? MS hybride polymeer, dat alle substraten bindt (geen uitzonderingen), gemakkelijk te gebruiken en volkomen veilig is. En wees gerust: wij blijven werken aan de technologie van de toekomst.
 
SERVICE
Wij staan u bij met oplossingen van bewezen kwaliteit, maar bieden ook een optimale service. Product- en toepassingsvideo's gidsen u door ons assortiment, product trainingen en bezoeken ter plaatse zorgen ervoor dat u onze producten optimaal benut. Door regelmatig nieuwe en innovatieve oplossingen te lanceren, blijven wij aan uw behoeften voldoen. Wij snappen u, en wij staan achter u!

Merken uit portfolio – Tec7, X-Tack, X-Seal, Trans, FoamTack, WP7, GT7, Multigun, Omnigun, HP Clean

Close-Up

Tec7 innoveert met hybride polymeren in Spraytec

Spuitlijm voor efficiënt en gezonder verlijmen: als eerste lijmproducent brengt Tec7 een spuitlijm voor volvlaksverlijming op basis van hybride polymeren op de markt. Spraytec biedt verwerkers volgens de producent zowel efficiencyvoordelen als gezondere werkomstandigheden. Zo kunnen de te verlijmen materialen na het aanbrengen nauwkeurig gepositioneerd worden en bevat de spuitlijm geen solventen, ftalaten en isocyanaten. Dit zorgt ervoor dat Spraytec veilig toegepast kan worden zonder gezondheidsrisico’s.

26 februari 2024

NovatechTec7Lijmen en kittenclose-ups

Groei assortiment dwingt categorie lijmen en kitten tot meer optimalisatie

De categorie lijmen en kitten stond de afgelopen jaren sterk onder invloed van categorie-optimalisatie. De groei van het assortiment en introducties van productvarianten maakte deze uitdaging steeds urgenter. Verkooplocaties in de bouwmaterialen- en ijzerwarensector benadrukken dat er behoefte is aan rationalisatie, waarbij factoren als rotatie, beschikbaarheid en eenvoud van het productaanbod een rol spelen.

26 september 2022

GriffonNovatechArtikelenTec7BostikLijmen en kittenSoudal
Close-Up

Compact assortiment waterdichtingsproducten van Tec7

Professioneel resultaat met optimaal gebruiksgemak: Met veelzijdige producten van hoge kwaliteit maakt Tec7 het professionals én verkopers makkelijk. De succesvolle Tec7 MS polymeer-lijmkit is daar een voorbeeld van. Voor waterdichte oplossingen zijn de WP-7 producten ontwikkeld. Met deze zeven producten kun je een dak, muur of kelder professioneel waterdicht maken.

17 september 2021

NovatechTec7close-ups

Vakhandel begint lijm- en kitnavigatie te ontdekken

Bouwprofessionals die de keuze hebben gemaakt voor een lijm- of kitmerk zijn doorgaans moeilijk op andere gedachten te brengen. Productbeschikbaarheid is daarmee eigenlijk belangrijker dan category management of schapnavigatie. Al staat de voorkeurskoker op de bovenste schapplank achteraan, de professional weet die toch wel te vinden. Niettemin laat de vakhandel zien dat er meer belangstelling ontstaat voor het samenstellen en optimaliseren van productgroepen.

09 september 2019

SoudaGriffonArtikelenTec7Lijmen en kittenPattex
Close-Up

GT7: veelzijdige topklasse

Veelzijdigheid en topklasse zijn de kenmerken van Tec7. Ook de GT7 Multispray combineert vele toepassingen en is dankzij een slimme formulering de beste in zijn categorie op de markt, aldus innovatiemanager Bram Starckx. Het gevolg van R&D vanuit techniek en toepassingen en vanuit de E3-gedachte.

10 november 2017

NovatechTec7Lijmenclose-ups
Close-Up

Kitinnovatie: twee vliegen in één klap

Met Xealpro combineert Tec7 twee belangrijke voordelen: het is één kit voor veel toepassingen. En hij is 100% vrij van Meko. Dat laatste was aanvankelijk een bijkomend voordeel. Maar recente arbo-ontwikkelingen maken dat misschien wel het grootste pré van deze all-in-one voegkit.

10 mei 2017

Tec7Lijmen en kittenclose-ups
Close-Up

Winstgevende meters

De winkelrekken zijn een commercieel strijdtoneel, waarin merken steeds streven naar méér ruimte en méér aandacht. Tec7 komt met een doelbewuste strategie om een maximaal aantal oplossingen aan te bieden met een minimum aan producten. Zo bieden ze méér mogelijkheden op minder meters. En dat rendeert.

01 oktober 2014

close-upsNovatecTec7
Pagina 1 van 1

MIX nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de DHZ-etail. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van MIX.

Word abonnee

  • Ontvang het vakblad MIXpro
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot alle MIXpro-content
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Inclusief marktdata en details van groothandels
  • Reageren op artikelen
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIXpro
Word abonnee