W. van den Broek Agenturen

W. van den broek Agenturen B.V. , de agenturenfirma met een lange geschiedenis! Sinds 1935 actief in de gereedschappenbranche en vandaag de dag in de 3e generatie. Wij zijn importeur van gerenommeerde buitenlandse gereedschapsfabrikanten op de Nederlandse markt. Onze gereedschapsmerken vullen elkaars programma aan, zijn van hoge technische “Made in Germany” kwaliteit en innovatief. 

Wij verzorgen een werkelijk onderscheidend assortiment  met interessante  marges en premium kwaliteit  voor de ijzerwarengroothandel op de Nederlandse markt! Wij ondersteunen ons klantenbestand met promotiematerialen en winkelinrichtingen zoals verkoopwanden, displays en Rollup banners. Demonstraties op de werkvloer of bij de eindgebruiker behoren tot de mogelijkheden. 

Voor de inkoopcombinatie bieden we de mogelijkheden van Private Label aan, al onze fabrikanten beschikken over deze mogelijkheden om gereedschappen te printen of te labelen met een Private Label merknaam. Het klantenbestand bestaat uit de professionele vakhandel, bouw & industrie groothandel, scheepvaartgroothandel, bouwmaterialenketens en inkoopcombinaties. 

Voor informatie of ondersteuning staat het W. van den Broek Agenturen Team voor u klaar! 

Merken: ALBU, Bieler, BMI, Cekaba, Felo, FZA, Görtz, Heyco, Heytec, SAMSTEEL® 

Close-Up

“We bieden A-merken die elkaar aanvullen”

W. van den Broek Agenturen is al drie generaties lang het adres voor kwalitatieve, onderscheidende gereedschappen voor de veeleisende professional. Inmiddels heeft de agenturenfirma meer dan tien verschillende A-merken, die zij exclusief voor de Nederlandse markt vertegenwoordigen. De overeenkomst? Premium kwaliteit, een ruim aanbod en interessante marges.

24 februari 2021

close-upshandgereedschapW. van den Broek
Pagina 1 van 1

MIX nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de DHZ-etail. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van MIX.

Word abonnee

  • Ontvang het vakblad MIXpro
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot alle MIXpro-content
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Inclusief marktdata en details van groothandels
  • Reageren op artikelen
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIXpro
Word abonnee