Mawipex

Mawipex, sinds 2012 onderdeel van de Belgische Tectum Group,  is de professionele partner voor de bouwmaterialenhandel. Wij leveren duurzame materialen voor de waterdichting van platte daken, gevels en vijvers. Naast een persoonlijk contact en professioneel advies, investeren wij continu om beter in te spelen op de wensen van onze klanten.  

We zijn met name gespecialiseerd in de advisering en verkoop van het volledige Firestone assortiment, waaronder Firestone RubberCover EPDM en Firestone RESISTA isolatie.  En vandaag meer dan ooit staat onze professionele klant centraal. We investeren in oplossingen en in relaties op lange termijn. Met onze op maat georganiseerde opleidingen staan wij ook bouw- en installatie professionals bij met al hun vragen. 

Mawipex is meer dan een leverancier van duurzame dakoplossingen. Ons technisch en commercieel team staat klaar ter ondersteuning van uw project. Wij begeleiden de bouwmaterialenhandel en haar klanten met calculatie van materiaalhoeveelheden, technische ondersteuning op het werk en opleidingen op maat. 

Iedereen binnen Mawipex denkt mee met de klant en verrast hem steeds weer met de beste service, oplossingen en producten.

Merken: Firestone RubberCover EPDM, Firestone RESISTA isolatie, BossCover Roof, BossCover Green, BossCover Façade

Close-Up

Mawipex ondersteunt aannemer bij werken volgens Wkb

De Wet kwaliteitsborging voor het bouwen gaat vanaf 2022 ingrijpende gevolgen hebben voor aannemers. Het aantoonbaar opleveren van kwaliteit wordt de standaard en daar wordt door een deel van de aannemers nog te licht over gedacht. Bijvoorbeeld als het gaat om het aanbrengen van een plat dak. “Dakbedekking is meer dan een velletje EPDM of nieuwe toplaag bitumen goed en waterdicht aanbrengen”, aldus Alfred Vermeulen, directeur sales van Mawipex.

27 mei 2021

close-upsMawipexDakEPDM
Close-Up

“Wij helpen bouwgroot­handel het dak op”

Met EPDM-producten kan de aannemer tegenwoordig makkelijk zelf een dak dekken. Als exclusieve verdeler van Firestone’s EPDM-producten helpt Mawipex de bouwgroothandel die markt te bewerken. “Wij laten de distributie volledig via de handel verlopen. Samen met een netwerk van dealers vormen wij een hecht team.”

14 november 2016

close-upsMawipexDaken
Pagina 1 van 1

MIX nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de DHZ-etail. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van MIX.

Word abonnee

  • Ontvang het vakblad MIXpro
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot alle MIXpro-content
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Inclusief marktdata en details van groothandels
  • Reageren op artikelen
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIXpro
Word abonnee