KERRIDGE


 
Kerridge Commercial Systems helpt zowel kleine als grote bedrijven binnen de groothandels- en verhuurbranche verder te groeien met schaalbare ERP-oplossingen in de cloud, waar dan ook ter wereld. Met onze software helpen wij handelsbedrijven in hout-en bouwmaterialen al meer dan 40 jaar om klanten beter te begrijpen, processen te optimaliseren, tijd te besparen en inzicht te genereren.
 
Naast onze software oplossing brengen wij met onze uitgebreide integratiemogelijkheden en mobiele applicaties jouw bedrijf naar het volgende niveau en gebruik je precies waar jouw bedrijf behoefte aan heeft. Zo kun jij effectiever inkopen, efficiënter voorraad beheren, winstgevender verkopen en een betere service aan je klanten leveren.

Merken uit portfolio:

K8 – Wholesale – Dimasys – Dibis - inspHire

Close-Up

“K8 is de basis voor de toekomst van Morssink”

Morssink Bouwmaterialen zocht lang naar geschikte nieuwe bedrijfssoftware. Het Twentse bedrijf vond die uiteindelijk in K8 van Kerridge Commercial Systems, maar eerst werden met minder succes andere ERP-pakketten verkend. Peter Alblas, financieel en operationeel manager bij Morssink, deelt lessen die hij heeft geleerd in het selectie- en implementatieproces. “Belangrijk is dat een ERP-pakket voldoet aan de specifieke vereisten van de bouwmaterialenhandel. En dat de consultant waar je mee optrekt de handel door en door kent. KCS snapt wat er nodig is.”

12 juni 2023

AutomatiseringKerridgeclose-ups
Close-Up

“Cloudoplossing K8 als ontzorgend platform”

Kerridge Commercial Systems (KCS) heeft de afgelopen jaren met K8 en K8 in de cloud al een behoorlijke footprint ontwikkeld binnen de bouwmaterialen- en houtgroothandel. “Een mooie basis van waaruit we de komende jaren verder willen groeien”, zegt Arjen Baltje, salesmanager ERP Wholesale bij KCS. “Met K8 in de cloud, maar ook met ons nieuwe concept waarin we alle andere bedrijfskritische applicaties van onze klanten kunnen onderbrengen.”

13 december 2022

K8AutomatiseringErpKerridgeclose-ups
Close-Up

Kuipers: “Veelzijdig K8 heeft echt alles in zich”

Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel vierde in oktober de officiële opening van de nieuwe vestiging in het Friese Wolvega. Net als in de andere vijf vestigingen werkt Kuipers ook in Wolvega met K8 van Kerridge Commercial Systems (KCS). “Wij zijn decentraal georganiseerd en daarvoor biedt deze uitgebreide ERP-oplossing ons de vrijheid om optimaal en uiterst efficiënt te werken”, zegt Robert Kuiper, die samen met zijn achterneef Jan de directie voert.

13 december 2021

close-upsAutomatiseringKerridgeKuipers
Close-Up

“Groeien met ERP-software”

Was Kerridge Commercial Systems (KCS) tot 2018 in de Benelux een bescheiden speler op de markt van ERP-systemen, anno 2020 is die positie – na vier overnames – een stuk prominenter. Met inmiddels 750 (technische) groothandels als klant voelt KCS zich thuis in de bouwgroothandel. “We kennen de uitdagingen van de handel en bieden daar branchegerichte oplossingen voor”, zegt Stephan Van Bulck, sales director Benelux van de softwarespecialist.

04 december 2020

AutomatiseringErpKerridgeclose-ups
Close-Up

Sterker door krachtenbundeling

Sinds begin dit jaar maakt AGP Business Software deel uit van de KCS Group. Klanten gaan daarmee profiteren van een nog sterker team van specialisten, waarbij er uitwisseling is tussen beide bedrijven. De bijbehorende nieuwe productstrategie wordt in het najaar bekend gemaakt. “We spreken dezelfde taal en we bundelen nu onze krachten.”

03 september 2018

AutomatiseringErpKerridgeclose-ups
Close-Up

Jouw bedrijf, jouw manier

Met K8 biedt Kerridge Commercial Systems één geïntegreerde erp-oplossing voor de groot­handel. Geen basispakket voor een basisprijs waar je vervolgens kostbare opties aan moet koppelen. Nee, Kerridge heeft alles in dat ene K8-pakket zitten. “Zo kunnen we voor de bouwgroothandel alle kanten op. Alles zit er in: jouw bedrijf, jouw manier. Een uitgebreid voortraject en een klantspecifieke demo geven zekerheid. Over functionaliteit, mogelijkheden en over de prijs.”

24 april 2016

close-upsErpsoftwareKerridge
Pagina 1 van 1

MIX nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de DHZ-etail. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van MIX.

Word abonnee

  • Ontvang het vakblad MIXpro
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot alle MIXpro-content
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Inclusief marktdata en details van groothandels
  • Reageren op artikelen
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIXpro
Word abonnee