Bison

Bison is al meer dan 80 jaar onmisbaar in ieder huishouden! In 1938 ontwikkelde schoenmaker Cornelis van der Reepe een voorloper op de inmiddels wereldberoemde Bison Kit en legde daarmee nietsvermoedend de basis voor het succesvolle Bison.

Bison is al decennia marktleider in het lijm- en kitsegment en ontwikkelde de afgelopen 80 jaar succesvolle producten op het gebied van lijm-en kitten zoals Bison Houtlijm, Bison Montagekit, Bison Poly Max®, Bison Secondelijm en nog vele andere productgroepen. Bison is daarmee niet meer weg te denken uit de bouwmark en biedt voor iedere klus een krachtige oplossing.

Van jong tot oud, van kleine tot grote klus. Doe het zelf met Bison!

 • Bison International BV
 • Doctor A.F. Philipsstraat 9
 • 4462 EW Goes
 • Telefoonnummer: 088-3235 700
 • www.bison.nl
 • info@bison.nl

Merken uit je portfolio: Bison, Griffon, Bison Professional, Velpon

Close-Up

Innovatie als onderscheidend vermogen

Griffon biedt professionele oplossingen voor verbinden, lijmen, afdichten en beschermen. Daarbij zijn de uitgangspunten van hun producten gemakke- lijk, snel en betrouwbaar. Maar dat zouden ook claims kunnen zijn die concurrenten gebruiken. Daarom zet het merk volop in op innovatie, zowel bij hun producten als met ondersteuning. “Innovatie is een kans die je als A-merk hebt. Die moet je benutten.”

07 september 2020

GriffonLijmen en kittenBisonclose-ups
Close-Up

De perfecte verbinding

Griffon biedt professionele oplossingen voor verbinden, lijmen, afdichten en beschermen. Wat is de verbinding tussen Griffon, de professionele groothandel en de vakman? “We zoeken de verbinding met onze afnemers en eindgebruikers met innovatie, advies en promotie.”

07 september 2019

GriffonBisonclose-ups
Close-Up

“We blijven continu innoveren”

Gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Dat zijn de uitgangspunten van het professionele merk Griffon. “En nu de houtlijm en contactlijm als laatste zijn overgegaan van Bison Professional naar Griffon is het voor de professional helemaal duidelijk voor welk merk hij moet kiezen.”

22 mei 2019

GriffonBisonclose-ups

Zzp’er wil one-for-all, ‘vakman’ wil specialty

Er tekent zich een tweedeling af in de markt. Dat wil zeggen: in de wereld van de kitproducten. Enerzijds zijn er sterke alleskunners, zoals Polymax van Bison of Xealpro van Tec7. Anderzijds zijn er specials voor bijzondere toepassingen. Voor dat laatste geldt dat je een half pakhuis kunt volstoppen met productvarianten. Een rondje langs de bouwmaterialenvelden leert dat verkooppunten daar op hun eigen manier mee omgaan.

28 augustus 2017

LijmenFrenckenArtikelenKittenBison

Tijd voor worst

Soms kom je zo'n actie tegen die je gewoon even moet melden. Bisons Roadshow voor de Polymax-worsten.

04 april 2017

FieldmarketingRoadshowPolymaxBisonNieuws
Close-Up

De perfecte verbinding

Bison Professional gaat voor de perfecte verbinding. Niet alleen voor lijmen, maar ook in samenwerking met de groothandel en eindgebruiker. De vernieuwde Tifa-Tix is daar een voorbeeld van; in samenspraak met de markt een product creëren dat voldoet aan de nieuwe richtlijnen en voor vraag bij de handel zorgt.

15 augustus 2012

close-upsArkelBreePeetersupCloseBison
Pagina 1 van 1

MIX nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de DHZ-etail. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van MIX.

Word abonnee

 • Ontvang het vakblad MIXpro
 • Ontvang onze email-nieuwsbrief
 • Toegang tot alle MIXpro-content
 • Geef 3 collega's een login cadeau
 • Inclusief marktdata en details van groothandels
 • Reageren op artikelen
 • Een openbaar persoonlijk profiel
 • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIXpro
Word abonnee