Vakinfo voor de bouwgroothandel

Adverteren

AANDACHT VAN DE BOUWGROOTHANDEL

Als u aan de bouw levert, kunt u niet om de bouwgroothandel heen. Of het nu de groothandel is in bouwmaterialen, de houthandel of de technische groothandel in ijzerwaren en gereedschappen. U heeft de groothandelaren nodig om aan de aannemerij te verkopen. Maar hoe bereikt u die groothandelaren? Met MIXpro, een vakmedium van de makers van MIX. Voor 100% gericht op de complete toelevering aan de bouw.

Combineer de technische ijzerwarengroothandel met de handel in bouwmaterialen, de houthandel en de verhuurbedrijven en je hebt één grote groep van gespecialiseerde groothandels aan de bouw. Ieder vanuit zijn eigen specialisme, met de bouwnijverheid als gemeenschappelijke klant. Dé cruciale handelsschakel tussen vraag en aanbod in de bouw.

Lezersdoelgroep: gedifferentieerd, maar coherent
De ijzerwarenhandel, bouwmaterialenhandel en houthandel onderscheiden zich in hun specialisme en hun ‘roots’. Tegelijkertijd zijn er overeenkomsten en ontstaan er dwarsverbanden. Overlap zit hem in bepaalde assortimenten en in de gemeenschappelijke doelgroep: de professionele bouwer.
De overlap krijgt in de praktijk al gestalte in diverse vervlechtingen, organisaties ontwikkelen zich tot one-stop-shops voor de bouwer. In dat kader zijn ze op zoek naar verbreding en verdieping van hun assortiment. En dat schept kansen voor leveranciers en fabrikanten om hun distributie te vergroten, of noopt juist tot het verdedigen van bestaande positie. Precies daarvoor biedt MIXpro het podium.

Wil je de structuur van de Bouwgroothandel trouwens leren kennen? Check dan MIXpro's Business Update Bouwgroothandel.

Advertentioneel: unieke propositie qua bereik
In die veranderende markt biedt MIXpro u een coherente lezersdoelgroep die uniek is en door geen enkel blad ‘gecovered’ wordt . Dat maakt MIXpro heel interessant voor u als aanbieder in deze markt. Want de bouwgroothandel is een belangrijke schakel in de verkoopketen. En MIXpro is het enige vakmedium dat zich volledig richt op die wederverkopers: uw dealers.

Multimediaal: vakblad, website en event
MIXpro is multimediaal. Het is een tijdschrift met een kwartaalfrequentie. Daarnaast heeft MIXpro een actuele website. De website is sneller dan het magazine met semi-dagelijks nieuws en heeft tegelijkertijd ook de functie van een naslag-archief. En ieder jaar brengt MIXpro de bouwgroothandel bijeen met haar leveranciers op het event [Bouwgroothandel Bijeen].

Gedragen door de branche
MIXpro onderhoudt een alliantie met Vertaz, Hibin (bouwmaterialenhandel) en VVNH (Houthandel). Die samenwerking biedt win-win-kansen en garandeert het commitment van de branches aan dit insider-vaktijdschrift.

Totaalbereik
MIXpro wordt toegezonden aan zo'n 2.000 specifieke groothandelsadressen. Dat zijn technische groothandels, houthandelaren, bouwmaterialenhandelaren en verhuurbedrijven. Onze adressen krijgen we van de ketens zelf, van branche-organisaties en KvK.

Redactionele onderwerpen
De redactionele formule kent een aantal pijlers:

  • Marktontwikkelingen/cijfers
  • Collega’s 
  • Marketing 
  • Producten
  • Logistiek en Supplychain
  • Leveranciers-cases 
  • Techniek en regels 
  • Opleidingen 
  • Brancheverenigingen Vertaz en Hibin

Meer informatie over MIXpro?
Edgar Molijn en Bert van Woesik van Molijn Sales Support kunnen u alles vertellen over de commerciële mogelijkheden.

Mail Molijn Sales Support of bel 073.503.35.44.

Tariefinformatie en thema's

Prijzen in fullcolour 2020 (€ excl BTW) b x h (mm) 1x
1/1 pagina 210x297 2.000
1/2 pagina 187x131 1.245
1/4 pagina 187x63 725

 

Editie Thema's 2020 Versch. Aanl.
1 Boortjes + Bitjes / Slijpschijven 21/02 30/01
2 Hang- en Sluitwerk/ Binnendeuren en kozijnen  22/05 30/04
3 Lijmen en kitten / Isolatiematerialen 04/09 13/08
4 Bevestigingsmiddelen / E-gereedschap / Noviteitenspecial 27/11 05/11