Jan Jaap de Jong wordt de nieuwe formulemanager van Transferro's Probin-formule.

Na het vertrek van Michael Steenbeek vond Transferro een nieuwe formulemanager voor Probin in de persoon van Jan Jaap de Jong.

De Jong werkte voorgeen onder andere bij Fetim en Stiho. Bij Stiho was hij category manager en bijna drie jaar Manager Assortiment. In die functie gaf hij leiding aan de afdeling Category Management en afdeling Product Data en was hij verantwoordelijk voor product management, leveranciersmanagement, het bewaken van de blauwdruk Stiho-bouwpleinen inclusief schappenplannen en layout, de merkenstrategie met A/B-merken, private labels en huismerken, omnichannel strategie: afhalen, bezorgen, online bestellen en begeleidde hij vanuit het assortiment de overgang naar een nieuw online platform.

De link met Transferro was er al eerder. Stiho is aandeelhouder van Bouwcenter-moeder Veris. En Veris is aangesloten bij Transferro. Ook de groothandels van Sakol zijn aangesloten bij Transferro en verschillende Sakol-leden voeren een Probin-shop.

Benieuwd naar de dwarsverbanden in de bouwmaterialenhandel, houthandel en ijzerwarenhandel? Naar de trends, de sleutelfunctionarissen, de kerngegevens, de marktcijfers en achtergrondverhalen? Check dan de [Business Update Bouwgroothandel].