ADVERTORIAL

Ook op zoek naar producten waarmee u zich kunt onderscheiden?
Is uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid waar u voor staat?

In 2016 hebben wij de nieuwe krachtpatser van CTN® geïntroduceerd, namelijk het Chemisch Anker.
Volledig ETA en CE gecertificeerd, snellere uithardingstijden en zelfs tot -10°C te verwerken!
Ook de eigen calculatie software ontbreekt niet en met ondersteunende brochures is de nodige informatie bij de hand.

Innovatie en onderscheiden
Innovatie is belangrijk, continue vernieuwen en producten blijven (door) ontwikkelen, dat is wat er in de huidige tijd voor zorgt dat je als bedrijf onderscheidend bent. Wij zijn dan ook trots dat wij dit jaar het Gepatenteerde Non Cut Systeem van het Chemisch Anker hebben geïntroduceerd. Het verwerken van Chemisch Anker is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Door zijn eigenschappen is deze brandwerend, krimpvrij, te gebruiken in gescheurd- en ongescheurd beton en ook op natte ondergronden. Met een speciaal worst-systeem is deze krachtpatser heel licht te verwerken en dat met een standaard kitpistool!

De complete koffer voor de professional
Een complete koffer, met 4 innovatieve patronen Chemisch Anker. Geleverd met 6 mixertips, 6 holle wand pluggen, 4 staalborstels, een blaasbalg en kitspuit. Deze koffers zijn nu te bestellen tegen een aantrekkelijke introductieprijs! 

Aanbod
Steeds meer bedrijven uit bouw, industrie, architecten en opdrachtgevers weten ons te vinden voor advies op het gebied van verlijmen, verankeren en afdichten. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verlijming en afdichting streven wij er naar om onze kennis en vakmanschap over te brengen en dit te vertalen naar praktische toepassingen. 

Naast Chemisch Anker, lijmen en kitten voeren wij onder ons label CTN® een professionele lijn aan smeervetten, smeermiddelen, anaerobes, tapes, coatings en industriële reinigers. Ook voor de levensmiddelenindustrie leveren wij NSF en TNO gecertificeerde producten.

Met het oog op duurzaamheid zijn meer dan 80% van onze producten oplosmiddelvrij. 

Expertise en Knowhow
Daar waar een ander stopt, gaan wij door. Naast de fascinatie delen wij als team vooral expertise en knowhow. Verkoop en ontwikkeling gaan altijd samen op. We denken graag met de klant mee en tegenwoordig is er al veel meer mogelijk dan in eerste instantie wordt gedacht. 

Waarom ChemTechniek Nederland?
Vraag naar kwaliteit en service neemt toe, wij bieden u een aantrekkelijk assortiment met innovatieve producten voor de veeleisende professional. 
- Flexibele organisatie 
- Kennis en advies
- Hoogwaardige producten voor het hoge segment
- Bestellingen voor 15.00 uur geplaatst zelfde dag nog getransporteerd

Kwaliteit en uitstraling voorop, maar RESULTAAT IS WAAR HET OM GAAT!

Check onze website www.chemtechniek.nl of plan een afspraak met één van onze professionals. T: 0318-821521 info@chemtechniek.nl