Donderdag 19 april 2018 heeft Raab Karcher prijzen uitgereikt tijdens haar vierde Leveranciersdag in de oude Koepelgevangenis in Breda. Velux, Saint-Gobain Isover en Forbo Eurocol vielen in de prijzen.

Voor de Leveranciersdag nodigde Raab Karcher een selecte groep leveranciers uit waarbij de thema’s data, tools en supply chain automation centraal stonden. Deze thema’s zijn in lijn met de prioriteiten van Raab Karcher om samen met haar industrie partners zo goed mogelijk aanwezig te zijn bij de gezamenlijke klant en om de efficiëntie in de bouwprocessen te verbeteren.

Velux is uitgeroepen tot leverancier van het jaar 2017. Saint-Gobain Isover ontving de Greenworks award 2017. Forbo Eurocol heeft de Digital award 2017  in ontvangst genomen. Raab Karcher reikt tweejaarlijks deze awards uit met als doel  samenwerking, digitalisering en duurzaamheid onder haar topleveranciers te belonen en te stimuleren.

Velux is uitgeroepen tot leverancier van het jaar, de passie en drive van deze toonaangevende partner hebben geleid tot een samenwerking waar beide partijen onderscheidend bezig zijn in de markt.

De activiteiten op innovatief gebied gekoppeld aan duurzaamheid en een gerichte marketing strategie zijn de pijlers onder de verkiezing van leverancier van het jaar.

Saint-Gobain Isover heeft de Greenworks award gewonnen vanwege de succesvolle acties die ingezet zijn voor comfort en duurzaamheid. Comfort! Daar draait het allemaal om bij het isoleren van wanden en plafonds. Met een goede isolatie zijn bewoners of gebruikers van een gebouw verzekerd van een aangename temperatuur, optimale geluidsisolatie en een goede brandveiligheid. En met de gratis online Renovatiewijzer van Saint-Gobain Isover kan men eenvoudig uitrekenen met welke energiebesparende maatregelen de meeste energie bespaard wordt en dus interessant zijn om als eerste uit te voeren.

Forbo Eurocol mocht de Digital award in ontvangst nemen, vooral vanwege de uitstekende data informatie waardoor een optimale zichtbaarheid in de online systemen gerealiseerd wordt. Maar ook door prima verwerkingsvideo’s en promo’s waarmee nieuwe producten als BetonDesign ondersteund worden.