Benieuwd naar de dwarsverbanden in de bouwmaterialenhandel, houthandel en ijzerwarenhandel? Naar de trends, de sleutelfunctionarissen, de kerngegevens, de marktcijfers en achtergrondverhalen? Check dan de [Business Update Bouwgroothandel]. Nu in de aanbieding.

Samenwerking en onderlinge overnames zijn aan de orde van de dag. Dwars door de oude kanalen heen. Bouwmaterialen met ijzerwaren en hout- met bouwmaterialen. Op het niveau van de inkoopcombinaties en op niveau van individuele groothandels. Tegelijkertijd melden zich ook nieuwe toetreders op de markt. Online en offline. Uit DHZ-retail en de installatiesector, maar ook vanuit logistiek. Grote aannemers zoeken de directe weg, merkfabrikanten moeten daarmee dealen en stellen traditionele distributiestrategieën ter discussie.

Wil je alles weten over de bouwmaterialenhandel, de houthandel en de ijzerwarenhandel? Bestel dan de Business Update Bouwgroothandel! De bouwgroothandel is volop in beweging. De bouwkolom verandert, klanten veranderen. En handelaren in bouwmaterialen, hout- en plaatmateriaal en ijzerwaren en gereedschappen veranderen mee. Onze [Business Update Bouwgroothandel] geeft je een actueel overzicht van de grote spelers en de dwarsverbanden in de sector. Bestel snel de derde editie* voor de actieprijs.

NU VAN € 119,- voor € 79,- Bestel de [Business Update] direct.