Grafton Holding Netherlands, het moederbedrijf van Isero IJzerwarengroep en Gunters en Meuser nam Scholte & de Vries – Estoppey over. SV-E heeft 4 vestigingen in ‘groot’ Amsterdam.

Grafton is zelfverklaard marktleider in de Nederlandse ijzerwarenmarkt en groeit met de overname uit naar 58 vestigingen.

Bert Bunschoten, algemeen directeur van Isero: “SV-E heeft een sterke positie in de omgeving van Amsterdam. Het is een kwalitatief sterk bedrijf met goed management en het vestigingsnetwerk sluit goed aan op het bestaande netwerk van Isero en GenM. Daarbij past zij met haar bedrijfscultuur en aanpak goed bij Isero. Door de acquisitie wordt de positie van Isero bij de grotere klanten verder versterkt en SV-E’s klanten kunnen in de toekomst gebruik maken van het uitgebreide netwerk van Isero”.

Robin Scholte, commercieel directeur van SV-E voegt daar aan toe: “Wij zijn blij dat ons familiebedrijf onderdeel is geworden van de Grafton organisatie en kijken uit naar de samenwerking met onze nieuwe collega’s in de komende jaren. De aanpak en cultuur van de bedrijven passen goed bij elkaar en deze stap biedt ons bedrijf continuïteit voor de lange termijn. Daarnaast hebben Isero en GenM unieke ervaring op het gebied van het realiseren van complete hang- en sluitwerk en deurenprojecten en elektronica oplossingen, wat tevens een specialisme van ons is en onze klanten kunnen profiteren van het uitgebreide vestigingsnetwerk in Nederland.”