Het event [Bouwgroothandel Bijeen] van 6 oktober wordt weer groots. Dankzij de nieuwe maatregelen kunnen we namelijk de relevante inhoud koppelen aan ruime mogelijkheden tot netwerken.

En netwerken zúllen we. Op [Bouwgroothandel Bijeen] gaan we namelijk meer dan 200 gasten ontvangen. Toppers van alle grote organisaties in de groothandel in bouwmaterialen, hout en plaatmateriaal en ijzerwaren en gereedschappen. En natuurlijk ook heel veel van hun toeleveranciers en dienstverleners.

Prachtpubliek, veel netwerken

Een pracht van een publiek dat elkaar eindelijk weer live gaat treffen op 6 oktober in Buitenplaats Kameryck in Kamerik. In de ruime faciliteiten van de locatie nemen we alle veiligheid in acht en combineren we een inlooplunch, een uitgebreide pauze en een afsluitende borrel met een puik inhoudelijk programma.

Puik programma

Het actuele thema is 'e-commerce en de rol van de fysieke vestiging in een omnichannel-propositie'. Dagvoorzitter Maarten Bouwhuis (o.a. BNR en Vastgoed Gezocht) leidt de gasten langs presentaties van ING's Dirk Mulder, Jurriën Kerstholt van De Nieuwe Zaak, Rob Klifman en Nick Vieberink van Bouwmaat, en Bram Mutsaers, oprichter en ex-eigenaar van Gereedschapcentrum en thans disruptor van de verhuurbranche met Heyho.nl.

--------

Informatie voor geregistreerde [BB]-deelnemers:

Als organisatie hadden we ons voorbereid op een volledig geplaceerd evenement, dus ook zittend lunchen, pauzeren en borrelen. Binnen de versoepelingen is dat niet meer per se nodig. Desondanks blijven MIXpro, Hibin en Vertaz heel voorzichtig en bieden we alle deelnemers op [BB] veel ruimte in een goed geventileerde locatie.

Bij entree vragen we van ál onze deelnemers verplicht een Coronatoegangsbewijs (QR-code in de Coronacheck-app). Met die QR-code bewijst u dat u dubbel gevaccineerd, hersteld van corona of negatief getest bent. Zo kunt u met uw branchegenoten veilig genieten van het mooie programma en het prachtige netwerk dat we op de been brengen.

Bent u verkouden of heeft u andere Corona-klachten, twijfel dan niet, neem uw verantwoordelijkheid en meld u aub af. Wij zullen coulant omgaan met eventuele annuleringen.

Zoek je meer info over [Bouwgroothandel Bijeen] of nog een ticket bemachtigen? Check dan ww.mixpro.nl/bb.