PontMeyer Gorinchem is de eerste locatie van de groothandelsketen die een buitenterrein inricht voor de ruwbouwmaterialen en tuinhout.

PontMeyer Gorinchem breidt zijn assortiment ruwbouwmaterialen en tuinhout flink uit. Op 12 en 13 mei opent de groothandel in hout-, plaat- en bouwmaterialen een groot buitenterrein als verlengstuk van het huidige afhaalcentrum.

Afhaalcentrum met drive-in

Het nieuwe buitenterrein is onderdeel van het huidige drive-in afhaalcentrum van PontMeyer Gorinchem. Klanten kunnen er met eigen auto of bus (met aanhanger) binnenrijden. Hier vinden ze de meeste zware materialen zoals bouwstaal, dakpannen, stenen, zand en grind, en tuinassortiment en verschillende tuinpresentaties. Het assortiment is met de uitbreiding nu 2x zo groot. Alles op het buitenterrein kan direct naast het schap ingeladen worden. Dat scheelt veel tijd. Hout en plaatmateriaal kan bovendien direct op maat gezaagd worden. Op het terrein lopen altijd meerdere medewerkers om te adviseren en te helpen met inladen.

Bouwwinkel met klein materiaal

Nadat de zware materialen buiten zijn ingeladen en aangevuld met de lichtere materialen in het overdekte deel, lopen klanten vanuit de drive-in zo de bouwwinkel binnen. Daar vinden ze kleinere materialen zoals, ijzerwaren, gereedschap, verf, lijm en installatiemateriaal. Er zijn ook presentatieopstellingen van luxe deuren, vloeren, sanitair en projectkeukens. Wie uitsluitend klein materiaal nodig heeft kan de drive-in ook helemaal overslaan en direct de bouwwinkel inlopen.