Raab Karcher heeft haar website en de online portal geïntegreerd en is voortaan bereikbaar via www.raabkarcher.nl . Hierdoor kunnen zowel klanten van Raab Karcher als bezoekers van de website die (nog) geen klant zijn advies op maat krijgen.

Klanten hebben via hun eigen inlog toegang tot alle relevante informatie omtrent het uitgebreide productassortiment. Deze informatie is gekoppeld aan zijn eigen prijsafspraken met Raab Karcher en het voorraadniveau van zijn favoriete vestiging en de overige vestigingen.|

Tegels voor tegelzetters
Daarnaast geeft Raab Karcher alleen de informatie over innovaties en acties die voor de klant interessant is. Een tegelzetter hoort liever de laatste ontwikkelingen en acties van tegellijmen, dan van houtlijmen bijvoorbeeld op gebied van dakpannen bijvoorbeeld.

Snel scoren
Maar ook als de bezoeker van www.raabkarcher.nl geen klant is, krijgt hij zeer snel de informatie waar hij naar toe op zoek is. Via een tweetal keuzes geeft Raab Karcher de bezoeker de gewenste informatie. Raab Karcher heeft als doel om haar klanten te laten scoren en hem te helpen om efficiënt en effectief te laten werken.

Alle devices
Daar zijn verschillende diensten voor ontwikkeld op gebied van e-business, logistiek en duurzaamheid. Vandaar dat er een dienstenvitrine is ingericht, zodat de bezoeker in één oogopslag de voordelen ziet die voor hem van toepassing zijn. Het maakt niet uit of de bezoeker de website wil bekijken via een smartphone, tablet, laptop of PC. De vormgeving van de nieuwe website wordt automatisch aangepast aan het formaat van het scherm waar de bezoeker de website op bezoekt.