Transferro meldt alweer nieuwe leden. Per 1 januari treden ook Geerdink, Miedema en Verdouw toe. En - verrassend genoeg - ook een Multimate.

Onlangs meldde Transferro al het aantreden van Jan de RieBas van Zanten en Damitech. Deze week tekenden ook Geerdink en Sakol-leden Miedema en Verdouw om in 2015 toe te treden tot Transferro.

Geerdink
komt eigenlijk uit het standaard-'bereik' van Transferro: de traditionele ijzerwarenhandel. Bouw-materialen- en houthandels Miedema en Verdouw liggen daar al iets verder vanaf. De link met Sakol maakt deze toetreding echter toch niet zo verrassend. In de professionele toelevering is al langere tijd sprake van convergentie tussen bouwmaterialenhandel, ijzerwarenhandel en houthandel.

Het lidmaatschap van Multimate Zevenbergen is eigenlijk wel het meest verrassend. Consumentgerichte bouwmarkten die toetreden tot een inkoopcombinatie van bouwgroothandelaren? Peter Roessel van Multimate Zevenbergen geeft aan dat hij in 2015 zijn bedrijf geheel zal transformeren. “Ik bedien met mijn bedrijf voornamelijk de markt van heavy users en small business. In mijn marktgebied liggen daar voor mij de kansen. Met Transferro als partner kan ik op het gebied van ijzerwaren gereedschappen de zakelijke markt goed bedienen.”