Bouwcenter verwacht voor komend jaar een groei van circa 3% in de bouwsector. Dit was de belangrijkste conclusie van de Bouwcenter Businessclub-bijeenkomst die op 26 november heeft plaatsgevonden.

In de businessclub zijn, naast de 30 Bouwcenters met hun circa 90 vestigingen, ook de 60 belangrijkste toeleveranciers in de bouw vertegenwoordigd.

Bouwcenter verwacht voor komend jaar een groei van circa 3% in de bouwsector. Dit was de belangrijkste conclusie van de Bouwcenter Businessclub-bijeenkomst van 26 november.

 

Tijdens deze bijeenkomst hebben de deelnemende bedrijven plannen gemaakt die erop gericht zijn om actief groei te realiseren.

Andries Baks, algemeen directeur van Bouwcenter-moeder Veris, hierover: "Na jarenlang achteruitgang in de bouw en lijdzaam moeten toezien, hebben wij samen met 60 partners afspraken gemaakt om de broze positieve ontwikkeling om te zetten in versterkte groei.

Door gezamenlijk energie te steken in duurzamer en efficiënter bouwen én oplossingen te bieden voor de capaciteitsprobleem van het personeel op de bouwplaats, verwachten wij weer groei."