In Putten organiseert het Inventory Management Competence Centre (IMCC) de Nationale Voorraaddag 2012. Deze keer staat de editie in teken van: 'De vijf grote voorraaduitdagingen van dit moment'

*** LET OP: IN MIXPRO 2012-2 STOND PER ONGELUK HET PROGRAMMA VAN 2011 ***

 

DE THEMA"S VAN DIT JAAR:

 

 

1) Acties en promoties uit voorraad?

Een steeds groter deel van de omzet komt uit acties en promoties. Met veel gevolgen voor het voorraadverloop door de tijd, de KPI's, de risico's op incourant en stock-out.

 

2) Waar blijft de marge?

Marges staan onder druk in een markt die steeds transparanter wordt. Daarom is het belangrijk om  faalkosten en andere margekillers te beperken en structureel aan te pakken.

 

3) Multichannel sales

Door e-commerce en multichannel retailing stromen voorraden veel sneller de markt maar komen ze ook veel vaker retour. Wat zijn de valkuilen en hoe kunnen we die vermijden?

 

4) Assortimenten groeien, levertijden worden langer, life-cycles korter.

Een recept voor de perfecte storm. Zeker als van hoger hand de voorraad ook nog omlaag moet.

 

5) Handen uit de mouwen

Goed opgeleide vakmensen worden steeds schaarser. Maar hoe kom je aan een topteam waarmee je  alle uitdagingen van dit moment het hoofd kunt bieden?

 

Donderdag 21 juni

09:30 - 17.00 uur

Kasteel De Vanenburg, Putten

 

Deze 5 uitdagingen worden in de ochtend plenair neergezet door Walther Ploos van Amstel waarna ze in losse interactieve sessies terugkomen in het tweede deel van de ochtend en de middag. De dag wordt afgesloten met een terugkoppeling per uitdaging.

 

 

Geinteresseerd? Schrijf dan hier in!

MIXpro-abonnee's betalen € 295 in plaats van € 395.